chuti vam? osm ju dneska mala prvykrat..celkom fajna, tie konopne semienka vyzeraju ako nejake pomlete oriesky, chutou mi trochu pripominaju huby a oriesky.. inak fajna bola no pri romantickej fontane v KE som si ju dneska vychutnala ked uz pek
@17 zakazat cokoladu?? keby to malo take ucinky ako jointy, tak nepoviem.. (aj ked o tom by sa dalo este vela diskutovat), ale toto nerobi fakt nic. takze nevidim problem. inak by sa to u nas asi nepredavalo v supermarketoch, nemyslis?
no ked si si ju fakt kupila, tak si si mohla dat tu namahu a precitat si zlozenie, ktore je napisane vzadu na obale. a pochopis aky vyznam tam maju tie semiacka. vid wikipedia: "..Semienka sú bohaté na mastné kyseliny. Neobsahujú psychotropné látky. Obsahujú vyše 30 % oleja a vysoké množstvo aminokyselín. Obsahuje minerály ako horčík, fosfor, draslík, síru. Je dobrým zdrojom mangánu, zinku, vápniku železa a vitamínu A. Pre svoju koncentráciu živín je ďaleko cennejšia ako sója. Obsahuje 25 % dobre stráviteľných bielkovín...".. na obale to je len v skratke napisane..
a co sa tyka svihnutosti... ehmm.. ked si poviem, ze mi sibe z bylinkoveho caju co som pila, tak to moze byt tiez pravda.. nalada nezalezi len od toho..
@21 bozeeeee ja viem ja viem ja viem, citala osm zlozenie, furt citam zlozenie, len hovorim, ze nie je furt zarucene, ze v supermarketoch mas neskodne potraviny
@21 nemyslela osm svihnutost ako taku, ale proste tie ucinky ktore ma normalne konope ked niekto huli alebo tak ...proste ze ma taku naladu lepsiu asi...ja neviem, nemam skusenost
ludia, no a co ze ta cokolada je z KONOPE?!?!?!?! ved ja mam aj ponozky z konope a co teraz? ma mi z toho teraz hrat, ked si ich vyzujem a zacnem fetovat ten ponozkovy-konopny zapach??? ale kdezee... konope je rastlina bezne pouzivana uz vasimi starymi mamami. je to skvela rastlina, z ktorej sa sa urobit velmi kvalitnye textilne vlakno. Ja za to jednoducho nemozem, ze nejaky posahanci si z nudy usulali z listu konopä joint a vyfajcili ho...
žiaden iný druh rastliny z viac ako 3 miliónov druhov rastlín na zemi sa nemôže porovnávať čo do nutričnej hodnoty so semenom konope. jedine sója má viac proteínov ako konope, ale konope sú zastúpené komplexnejšie. konope je navyše hodnotnejšie kvôli najvyššiemu obsahu esenciálnych mastných kyselín.
Keby nahodou mal dakdo zaujem nie o cokoladu s konope, ale o normalnu cokoladovou fontanu v okrese Trebisov, Michalovce moze sa pozriet na www.cokofontana.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
pockaj chvilocku
toto som mala na mysli
a co sa tyka svihnutosti... ehmm.. ked si poviem, ze mi sibe z bylinkoveho caju co som pila, tak to moze byt tiez pravda.. nalada nezalezi len od toho..
vsetko z mojej strany
@23 a ked uz, tak tu lepsiu naladu si mohla mat aj zo samotnej cokolady ako takej..
Inac, je naozaj ta cokolada taka dobra?
hauk
proste best single food source