Ja sa čudujem, prečo tomu filmu dávajú tak nízke hodnotenie. Vzťah s Héfaistónom a tiež Bagoasom trafil presne podľa historickej predlohy. A aj jeho vzťah s matkou, Olympiou bol skvele zahraný. Dokonalý film
@robin@9 Wouldn't know, nevidel som to celé, ale jeden dejepisár to údajne zvládol pozrieť len po nápis latinkou (!) po anglicky (!!), ktorý sa tam na jakejsi mape objavil na začiatku. Potom že to asi hneď musel vypnúť.
@waagbistritz69 My sme to analyzovali za mojich študijných čias s docentkou Mácelovou na UMB a zhodli sme sa, že ten film je presný. Podľa Ariánovej predlohy.
BTW, tú som si celú prečítal, preto mám tento názor.
Farellovi kritici vyčítajú, že to ´´prehŕaval´´, že to skrátka moc emočne prežíval. Ale ja si myslím, že Alexander sa ani nedal inak zahrať ako skrz prehnané emočné výlevy.
@robin myslíš? colin farrell je najodvažnejší človek akého poznám a to že vo filmoch musí viacej plakat lebo je taka sitúacia on zato nemôže on si nemôže vyberat on sa musí prispôsobit scenáru čo niekedy nebýva lahké ale vždy ked vidim v tých filmoch ako plače normalne až mi to trhá srdce ja viem že je to hrané ale to ako plače by dostalo každú ženu to mi ver
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
BTW, tú som si celú prečítal, preto mám tento názor.