Baby máte skúsenosti z takýmto šamponom? ... chcela by som si dať takú čokoládovú farbu alebo tmavočervenú.. mám svetlohnedé vlasy či by sa mi to aj hodilo .. a ak by som si umývala vlasy tak bude všetka voda "čokoládová" alebo "tmavočervená" ? bojím sa t
ja som asi pred rokom začala s tými farbami farbiť vlasy a som spokojná. tiež som prv dávala čokoládovú a potom gaštan, to ti dáva také pekné červené odlesky. ale mne všetky farby prv chytili do čierna a až potom sa zmývali, lebo ja som mala svoje vlasy tmavšie. .. a na kúpalisku ti to farbu púšťať nebude. len prvé umytie musíš poriadne povymývať vlasy. .. ja som ani v lete nefarbila a ani nebudem..
ak si kupis palette v takej žltej krabičke a napísané je tam že 24 umytí tak mne osobne sa to už nikdy nevymylo ...neviem prečo, asi mám divné vlasy ale odvtedy si už farbím na čokoládovú vždy ja s tym problem nemám ani na kúpalisku, samozrejme prve dva umytie hned po farbeni tak ide farba ešte kusok dole čo vidno na vode ale inak pohodička.... a čo sa týka červenej, nemala som červeny sampon ale ridnu farbu a to sa mi vymyvalo, vždy...červena sa totiz vymyva nech uz je to akakolvek farba...a dost mi to ted vadilo na kupalisku tak som zvolila opat cokoladovu
ja som mala mahagon a vymylo sa mi to asi po 2 tyzdnoch.. :/ ale ako povedala @hadiatko cervena sa vymyva vzdy rychlo.. a mala som tmavocokoladovu taku skoro do cierna a s nou som bola velmi spokojna, asi si ju v lete zase dam.. vydrzala mi asi 2-3 mesiace, ale postupne bledla.. avsak velmi odporucam
@malina1 - je kvalitny, ten cerveny ti vobec neodporucam, po tyzdni a pol sa zmyje.. ale ten tmavohnedy vydrzi dlho vlasy su pekne a leskle velmi odpurcam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Síce ja mám intenzívnu červenú od nich a tá sa zmýva nejak prirýchlo a uterák mi farbí stále aj po niekoľkých týždňoch