Ahojte birdzaci chcem sa spytat ci aj vam sa niekedy stalo ze ste hoci ste mali vztah stretli ste niekoho s kym ste si rozumeli ovela viac? Nie nie je to len kratkodobe pobluznenie k nevere by som sa nikdy neznizila dokazem rozlisovat medzi pobluznenim a laskou...poznam ho uz viac ako rok, sme kamarati zatial ale neskutocne si rozumieme aj som sa pokusala na neho zabudnut kedze mam vztah zo zaciatku som to neriesila ale nejde to proste sme skoro rovnakí, od zaciatku je tam nejake silne puto...jakeby ze ho poznam vecnost...neviem kto to zazil pochopí... Nedavno mi vyznal lasku z mojej strany ano su tam city ale na druhej strane este si niesom ista ci ho lubim no viem kebyze som s nim ze sa mi to urcite stane... Ja ked hovorim lubim ta tak to uz musi byt naozaj vazne...ale proste neviem s nim prerusit kontakt no teraz nevien ako sa mam chovat s priatelom to z mojej strany ochladlo mam ho stale rada no po roku je pre mna tazje sa rozist hlavne ked viem ako on mna lubi...a kebyze sa to aj stane nesla by som do vztahu s tym druhym pockala by som ale zozieralo by ma kebyze by mu nedam ani sancu tomu druhemu...ach komplikovane
..kto dosiel az sem poklona mu... Co by ste mi poradili? Ja uz som na psychiatriu z toho
S priatelom to neklape uz dlhsie po sexualnej stranke ale pudy by som za tym nehladala nakolko s tym druhym je to viac o tej dusevnej prirazlivosti nez fyzickej...
To opisuješ Annu Kareninovú? Tak Alexej Karenin je riadny idiot v každej situácií... Ale nie, teraz vážne..
My ti nemáme ako poradiť, lebo ani jednu osobu nepoznám. To sa musíš rozhodnúť sama, zvážiť klady/zápory každej strany a najskôr si uvedomiť čo sama chceš a ako chceš aby vyzeral tvoj život o XY rokov.
Možno to bude znieť surovo, ale čo je pravda, nie je hriech.. a teda toho svojho priateľa podvádzaš psychicky už nejakú dobu a si sním iba "aby si ho nezranila" a podobne.. chápem ťa, musí to byť ťažké, ale kto by chcel byť v takom vzťahu? (Predstav si, že by si neriešila tento konkrétny problém, nikoho "lepšieho" by si vôbec nestretla, a zrazu by sa ti priateľ priznal, že už dlhšie sa mu páči nejaká iná, s tebou je len preto, že sa bojí, či by niečo získal po rozchode s tebou a že už ho ani fyzicky nepriťahuješ...) Celkom na nič, však?
Vobec ma politika nezaujima a nepytam sa ludi na ich politicke presvedcenie ale vsimol som si ze isti jebli ludia su vstale v istej jeblej strane a sami o tom rozpravaju.
@dreamon sa to lahko hovori ked clovek nebol v takej situacii...ale nenozem za to, proste, ja viem ze sa musim rozhodnut sama, chcela som sa len vyrozpravat, lebo nemam to komu povedat ani kamoskám, resp. Nechcem o tom hovorit lebo ludia vsetko prikraslia...
@wowko Kebyze mam take zmyslanie ako ty, tak mam za ten cas co som s priatelkou uz deviatu frajerku A skusali ste s priatelom tie problemy riesit, porozpravat sa o tom ?
Ako čo ti mame my poradiť ? Chceš byt so svojim terajším priateľom? Tak s tým druhým prerušia všetky kontakty, vymaž ho zo života a s priateľom sa porozprávaj čo môžete urobiť pre to, aby ste svoj vzťah zachránili.
Alebo už svojho priateľa nelubis? Rozid sa s nim a dovoľ mu, aby si našiel niekoho, kto ho ľúbiť bude. A ty si potom rob čo chceš.
Ja by som sa rozišla, však načo si s ním ? Zato že ON TEBA ľúbi? Lol chudák veď , čím dlhšie s ním budeš tým ťa bude brať ako istotu s ktorou bude možno chcieť stráviť život zatiaľ čo ty myslíš na iného z tohto potom vznikajú nevery, vzťahy sú sračka
Pokiaľ myslíš na toho kamaráta, keď nie si s ani jedným z nich, tak sa rozíď s priateľom, ale musíš si uvedomovať, že pokiaľ ti to nevíde s ním, zostaneš sama. Resp. s ani jedným. ... Tak len či je to také na 100%, že je taký super... lebo na základe niečoho si si toho terajšieho musela vybrať. A pokiaľ to bolo iba kývnutie, no áno, je ku mne super milý a je pekný, a je to príjemné tak budem s ním... ... tak nemáš čo riešiť si myslím. Tu je to len o rozhodnutí, ísť si za tým čo chceš. A byť si vedomý toho, že ak toho druhého spoznáš trebars nejako bližšie a nebude ti vyhovovať zrazu, tak ťa terajší späť nezoberie, a budeš bez jedného aj druhého. Potom to menej bolí, keď si svoje kroky vieš takto rozmyslieť a uvedomiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
..kto dosiel az sem poklona mu... Co by ste mi poradili? Ja uz som na psychiatriu z toho
My ti nemáme ako poradiť, lebo ani jednu osobu nepoznám. To sa musíš rozhodnúť sama, zvážiť klady/zápory každej strany a najskôr si uvedomiť čo sama chceš a ako chceš aby vyzeral tvoj život o XY rokov.
Alebo už svojho priateľa nelubis? Rozid sa s nim a dovoľ mu, aby si našiel niekoho, kto ho ľúbiť bude. A ty si potom rob čo chceš.