najprv na to, ako sa mi nechce do práce, potom aby už skončila práca, potom že čo budem jesť a ďalej si už len vytváram príbehy v hlave, ktoré sa nikdy nestanú
strašne veľa si predstavujem, aké by to bolo ,keby som mala všetko, čo momentálne v tú chvíľu chcem ale ani nie, že dokonalý život len napr. idem do školy a predstavujem si, aké by to bolo, keby bola naša trieda ideálny kolektív.. vidím človeka, čo sa mi páči a predstavujem si, aké by to bolo, keby sme boli pár
a strašne veľa fiktívnych rozhovorov a niekedy totálne vymyslené príbehy, ktoré chcem napísať ... a teraz často aj nerozmýšľam ,lebo som na to príliš unavená...
nad tým aké by to bolo keby som šťastný a vyrovnaný človek, vôbec by som nepotrebovala aby mi všetko vychádzalo..kludne nech sa naďalej veci dojebávajú ale chcela by som schopnosť to všetko s chladnou hlavou vyriešiť a tešiť sa za všetky radostné maličkosti
- dosť si rekapitulujem rôzne veci z minulosti (pri bežných veciach ako umývanie zubov, sprchovanie sa), určté situacie ktoré mali na mňa nejaký silnejší dopad, alebo sa mi iba páčili (tým negatívnym sa vyhýbam)
- predstavám o tom kedy by som sa cítil najlepšie (alebo čo mám robiť pre to aby som sa cítil najlepšie)
- (povrchnej) analýze toho že som celkom nespokojný s tým že v poslednej dobe mám väčší príjem jedla ako výdaju energie čo sa prejavuje v zrkadle a nepáči sa mi to (lebo mám rád papkanie - ale dnes som náhodou vynechal výťah a išiel pešo do mesta aj naspäť ! a začnem ochvílu behávať)
- často myslím na priateľstvá a vzťahy ktoré by som bol rád ak by boli ešte viac osobnejšie a úprimnejšie, ale do toho sa nútiť nedá
a rôzne ďalšie veci .. keď sa na to tak pozriem globalne, cez ten jeden deň je celkom dosť vecí ktoré mi prejdú hlavou
venujem ich budúcnosti aj minulosti ale dávam si veľký pozor aby som sa myšlienkami, ktoré má trápia, nezaoberala až priveľmi, pretože hlavné je byť šťastný a spokojný v prítomnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
not even kidding
skvele na zaspavanie
skoda ze kazdy submisivny typek sa vzdy vola alex
a strašne veľa fiktívnych rozhovorov a niekedy totálne vymyslené príbehy, ktoré chcem napísať ... a teraz často aj nerozmýšľam ,lebo som na to príliš unavená...
- predstavám o tom kedy by som sa cítil najlepšie (alebo čo mám robiť pre to aby som sa cítil najlepšie)
- (povrchnej) analýze toho že som celkom nespokojný s tým že v poslednej dobe mám väčší príjem jedla ako výdaju energie čo sa prejavuje v zrkadle a nepáči sa mi to (lebo mám rád papkanie - ale dnes som náhodou vynechal výťah a išiel pešo do mesta aj naspäť ! a začnem ochvílu behávať)
- často myslím na priateľstvá a vzťahy ktoré by som bol rád ak by boli ešte viac osobnejšie a úprimnejšie, ale do toho sa nútiť nedá
a rôzne ďalšie veci .. keď sa na to tak pozriem globalne, cez ten jeden deň je celkom dosť vecí ktoré mi prejdú hlavou
a momentalne nad zdravim a doktormi