...Tak chcela by som sa spýtať toho kto pozná túto stránku či už niekedy niekto z Vás bol cez túto stránku niekde ako bolo a či sa ešte niekam cez to chystáte?
*kto túto stránku nepozná tak ide o komunitu ľudí z celého s
@wendybu toho je vela len momentalne mi chybaju peniaze a po mojom sialenom cestovani uz aj dovolenka takze musim cakat. Ale lakaju ma krajiny ako Kosovo, Grecko(nie dovolenkove destinacie)Estonsko a Finsko
ale CS nie je ako nejaký dovolenkový katalóg! tí ľudia nie sú free hostels! to je o pomoci! pre tých, ktorí cestujú, chcú vidieť, navštíviť, spoznať, ale nemajú na ubytovanie. alebo aj majú, ale chcú spoznať ľudí, miestnu kultúru, život a nie len kamenné pamiatky.
to nie je, že ideš niekam cez CS.
to je, že proste niekam ideš a u niekoho z CS tam prespíš alebo stráviš čas. alebo čokoľvek.
@20 ja viem co to je ....kamoska cez to chodi pravidelne...ja som zas zaregistrovala prednedavnom ... zatial si len s par ludmi pisem a ked dozrie cas vycestujem
@grietusha ma pravdu. Ono je slusne aj vzdy nieco doniest. Najlepsie nieco co tvoju krajinu charakterizuje. Oni tiez ocakavaju ze imnieco o svojej krajine a zvykoch povies
@wendybu len to tvoje "cez couchsurfing" neznie presvedčivo ohľadom pochopenia myšlienky CS
@za8icka doniesť??? akože, mala som u seba už dosť ľudí a nečakám, že mi niečo donesú. načo? mala som u seba ľudí, ktorí stopujú po celom euroázijskom kontinente už polroka. polroka majú so sebou ťahať darčeky zo svojej krajiny, aby ich darovali svojim hostiteľom?? mala som u seba rôznych, ktorí potrebovali emergency couch, pretože sa zrazu proste vyskytli/zasekli v Brne a nemali kde spať.
načo nosiť? mne dokonale stačí to, že spoznám ľudí, pomôžem im a správame sa k sebe úplne normálne a nie darčekovo, jak keby šli na výmenný pobyt alebo čo.
@grietusha ja len hovorim, ze aspon zo slusnosti ked uz si sa s niekym dopredu dohodla. Prepac, ale mne osobne je blbe ak niekam idem s prazdnymi rukami. Tu v Polsku, je to tak ze ked ides kdekolvek, nikdy neprides s prazdnymi rukami, Ci je to party, navstveva alebo len ides ku kamaratke na pokec. Takze, za to, ze u niekoho prespim, je to podla mna viac ako vhodne. Nehovorim ze je to pravidlo co sa musi na 100% dodzat. Zalezi od cloveka. Tiez nic neocakavam a nikdy som ani neocakavala ked som mala u seba ludi. Ja len hovorim za seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
aj ked to tu mám rada no trochu...
ale CS nie je ako nejaký dovolenkový katalóg! tí ľudia nie sú free hostels! to je o pomoci! pre tých, ktorí cestujú, chcú vidieť, navštíviť, spoznať, ale nemajú na ubytovanie. alebo aj majú, ale chcú spoznať ľudí, miestnu kultúru, život a nie len kamenné pamiatky.
to nie je, že ideš niekam cez CS.
to je, že proste niekam ideš a u niekoho z CS tam prespíš alebo stráviš čas. alebo čokoľvek.
@za8icka doniesť??? akože, mala som u seba už dosť ľudí a nečakám, že mi niečo donesú. načo? mala som u seba ľudí, ktorí stopujú po celom euroázijskom kontinente už polroka. polroka majú so sebou ťahať darčeky zo svojej krajiny, aby ich darovali svojim hostiteľom?? mala som u seba rôznych, ktorí potrebovali emergency couch, pretože sa zrazu proste vyskytli/zasekli v Brne a nemali kde spať.
načo nosiť? mne dokonale stačí to, že spoznám ľudí, pomôžem im a správame sa k sebe úplne normálne a nie darčekovo, jak keby šli na výmenný pobyt alebo čo.