Coze ??? toto neni normalne preco mi to nejde !!!???
Takze mam notebook na nom win 7 a nejde mi uplne najjednoduchsia vec aka moze byt ! no mam napr. priecinok s pesnickami a napriklad je ta pesnicka na vrchu a ja ju chcem presunut o neco nizsie ale to nejde ! proste nemozem si presuvat subory tak ako chcem
sak ale chapete ne ? na pc to mam normalne chytim jednu pesnicku napriklad a posuniem si ju kam len chcem a tam aj ostane ale na tom notebooku mi nikam posunut nejde co fakt nechapem
*facepalm* ak mas nieco zoradene podla nazvu alebo datumu, tak ti to NEPOJDE PRESUNUT, PRETOZE AKONAHLE S TYM POHNES, TVOJ POCITAC TO UZ PRESUVA NAS5 PODLA TOHO ZORADENIA..chapes toto ? ja uz neviem v akom jazyku to mam napisat, mam ti to na video natocit, ze to ani mne nejde, alebo co potrebujes ?
a skutocne nechapem, naco si chces "organizovat" nieco chaosom, ak to nie je na ploche ( tam sa to da vypnut cely sort -aj ja mam ), tak fakt nechapem, kde chces co presuvat a hlavne preco
@n0win0u no asi chapem co myslis teraz som zistil ze v pc sa mi da nastavit zobrazit podla a nemusim vybrat ziadnu moznost a tak si mozem presuvat kolko chcem a na notbuku musi byt zobrazit podla nazvu tak to bude asi tym
@midnight nemam playlisty ani nechcem mat a neni to len o hudbe proste aj obrazky aj hocico chcel som v tom mat taky svoj klasicky bordel aky mam ja v pc no ale asi to nepojde a nedaju sa ani priecinky presuvat to ma sere najviac !!! napriklad mam zlozku MELISKO v tej priecinok s nahravkami s obrazkami s videami atď. a su hocijako poprehadzovane nemozem si ich zoradit tak ako by som chcel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a skutocne nechapem, naco si chces "organizovat" nieco chaosom, ak to nie je na ploche ( tam sa to da vypnut cely sort -aj ja mam ), tak fakt nechapem, kde chces co presuvat a hlavne preco
dakujem za poskytnuty priestor a prajem dobry noc
Vypni si zarovnanie podla mriezky