dala som dačo do googlu a vyšla mi tam jedna stránka s názvom crew.sk... a tam bola moja rozrobená seminárna práca, ktorú som nedávno robila...jak je to možné do šľaka? Na net som nič nedávala..ani nikomu neposielala..samo z môjho počítača sa to tam dalo
nerobím si žiadnu reklamu do čerta..som zhrozená čo to robí na googli.. crew.sk tak začína tá stránka ale nedám tu celý link nechcem aby sa moja nerozorbená práca ďalej šírila..nechápem ako sa to tam dostalo!!!
@loveistheanswer VYSVETLILA SOM TO, ŽE PRIATEĽOVI ROBÍM REKLAMU A PRETO TAM MÁM TEN ODKAZ, ja sa nič nehrám..
ale problém sa vyriešil keď som mu napísala teraz..on to tam dal na net keď mi to chcel poslať opravené, lebo sa mi tam pokazila hlavička, päta i obsah a on sa do toho rozumie..keďže mu to nešlo najprv načítať na mail tak to dal tam nech si stiahnem a zabudol zmazať...
TAK ASPOŇ PONAUČENIE PRE OSTATNÝCH..Nedovoľte niekomu aby dal vašu prácu na net, že si to z tade stiahnete, lebo to tam môže ostať bez vášho vedomia..
no smola..každopádne sa ospravedlňuje za to, že to zabudol zmazať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale vôbec to nie je reklama ja sa takými vecami nezaoberám
nie je to žart
ale problém sa vyriešil keď som mu napísala teraz..on to tam dal na net keď mi to chcel poslať opravené, lebo sa mi tam pokazila hlavička, päta i obsah a on sa do toho rozumie..keďže mu to nešlo najprv načítať na mail tak to dal tam nech si stiahnem a zabudol zmazať...
TAK ASPOŇ PONAUČENIE PRE OSTATNÝCH..Nedovoľte niekomu aby dal vašu prácu na net, že si to z tade stiahnete, lebo to tam môže ostať bez vášho vedomia..
no smola..každopádne sa ospravedlňuje za to, že to zabudol zmazať