za mojich školskich čias mali učitelia da sa povedat postavenie,žiaci učitela rešpektovali,ale v dnešnej dobe už to je opačne. učitelia začinaju mat rešpekt pred žiakmi. čo si myslite o tom?
Svojich učiteľov si vážim, ale záleží aj od ich prístupu. Ak žiakov nerešpektujú a doslova nás urážajú (platí najmä pre staršie ročníky), tak vtedy ide aj môj rešpekt voči nim dole. Myslím si, že rešpekt by mal byť obojstranný a bol by som rád, keby slovenskí učitelia miesto techniky strachu začali využívať priateľskejší a otvorenejší prístup pri vyučovaní.
ako ktori, niektori si fakt koleduju o vynadanie .. , ale je mi ich luto ked maju rozmaznanych frackov v triedeo kt. sa fotrovci staraju ked uz je neskoro a mozu sa bat o seba akurat
@6 asi tak, ale myslím si, že tá úcta k učiteľom upadá aj preto, že na školách niekedy učia učitelia, ktorí by v školstve nemajú, čo robiť, lebo si triedu nedokážu skrotiť, nevedia vysvetliť atď. Proste dnes vyštuduje pomaly každý a myslí si, že byť učiteľom nie je ťažké a časom zistí, že to nevie. A žiaci sa k takýmto učiteľom automaticky správajú neúctivo. Takže chyba je na oboch stranách...
k učitelom ktorí majú akú takú snahu a nemyslia si, že vedia absolutne všetko a že zožrali všetku mudrost sveta prechovávam úctu ale tí ktorí robia opak mi môžu akurát bozat rit!
@trubka91 fiha maš u mna rešpekt. ja sice už do školskich lavic nesadnem, ale keby som mohol ,tak učitelku ako ty by som bral nie len s vizualneho hladiska,ale verim že by si ma niečo naučila
Sú učitelia,kt. mám veľmi rada a aj ich poznám mimo školy a sú taký ktorých nemôžem vystáť ale to preto že dojdu na hodinu a 48 minút tam kecaju úplne odveci čo vbc nemá spoločné z učivom Ale tak z vačšinou z nich som spokojná.. Aká bola otázka?? Ach áno..ctím si ich, už len preto že ja by som nemala na to nervy
niektorých, ale tých čo sú hlúpejší ako žiaci a tvária sa ako naklonované bohovia, tých by som najradšej poslala na niektorý z pólov, na odtrhnutú kryhu spolu s ľadovými medveďmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a ocenujem trpezlivost u niektorych, ja by som totiz na toto povolanie nemala nervy
bohužial takých nie je vela
a @1 1 (otec)
V budúcnosti bude zo mňa pravdepodobne tiež profesorka
si zabil ale nikdy nevieš no
hm nectim si ich ani trocha..ako si mam ctiť nepsravodlivych nečestnych , v niektorych pripadoch aj zlych ludi