Ahoj všetci ..
Prosila by som Vás , kto má aj nemá rád čučoriedky a má nejaký super overený rejsíp na koláčik , či mi ho sem môže hodiť .. ocino si zmyslel že chce zajtra koláč pučiť.. tak čo pre neho nespravím ..
Ja mám rada muffinky s čučoriedkami, alebo klasika bublanina a dávala som ich už aj do bábovky
A nedá sa to nazvať receptom alebo koláčom, ale spravila som si cesto na jablkový koláč dala trochu zapiecť do rúry, vyšlahala som bielka na sneh do tuha, potom postupne zľahka primiešala práškový cukor, podľa chuti. Cesto som vytiahla z rúry naukladala naň čučoriedky a poliala snehom a dala opäť piecť, keď bol sneh navrchu upečený tak je to okej A bolo to neskutočne dobré Len neviem koľko presne čoho, keď tak spýtam sa maminy a napíšem recept na ceto
,,čučurídes" ...no ja veľmi čučoriedky nemusím ale viem robiť cheesecake s malinami...ale tak maliny môžeš zameniť za čučorídes ... a inak ešte že ja veľmi nemám rada cheesecake ale viem ho robiť, vždy pre niekoho :-S keby má mne niekto spraviť koláč tak by mi bolo jedno aký, zjem všetko
@nietimekki čo koláč! jebať koláč, čučoriedku sú dokonalé uplne ako si ich zbieraš z horskej čistinky, ako zdoláš mega horu, rovno do gágoru!!!! nie je nič lepšejšie!
@lawey si pamatam, ako ked som bol maly, mam chocila nikedy na cucoriedky, niekde na 15 km daleko pesi a nejakym hrebenom zbierala cucoriedky a aj tak mala cele ruky doskriabane
@lawey otec je poľovník a v mrazničke mám od minulého roka asi takých 11 kíl čo sme zbierali @makiri to môže byť super nápad.. ale nemám okrúhlu formu :/ len plech @georg21 ďako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Skúšala som to s lístkovým cestom, ale nebolo to ono. Našla som k tomu na nete recept, ale nemala som také ingrediencie...
A nedá sa to nazvať receptom alebo koláčom, ale spravila som si cesto na jablkový koláč dala trochu zapiecť do rúry, vyšlahala som bielka na sneh do tuha, potom postupne zľahka primiešala práškový cukor, podľa chuti. Cesto som vytiahla z rúry naukladala naň čučoriedky a poliala snehom a dala opäť piecť, keď bol sneh navrchu upečený tak je to okej A bolo to neskutočne dobré Len neviem koľko presne čoho, keď tak spýtam sa maminy a napíšem recept na ceto
ale inak hocijaký
» dobruchut.azet.sk/recept/19185/fo...
@piter09 same!
rodičja boli vo Švédsku česať
@makiri to môže byť super nápad.. ale nemám okrúhlu formu :/ len plech
@georg21 ďako