Ludiaaa neviete mi poradit, co ide na odtranenie skvrn od cucoriadok?? dnes som ich jedla a nejdu zmyt: z ruk, jazyka, zubov a tricka skusala som vsetko, zubnu pastu, praci prasok, prasok na riad, zuvacky a nic nezabera...
@matusha tak som nasla na googli, ze vraj citronova stava, ale: tricko mi od nej vybledlo, na ruky nepomohlo a do ust si to urcite liat nebudem, aby mi to zislo z jazyka a zubov
ja som mala aj tvár :d možno rpeto lebo som v nich zaspala a kosi soms a kotulala dole čučoriedkovým briežkom ale špinava som bola iba "troška" a nemzila som to inak ako... veci spáliť a seba vydrhnúť!!!!!
to boli nejaké vysokofarbiace čučoriedky potom, kedže som bol už viackrát od čučoriedok špinavý, ale vždy mi na to stačilo obyčajné mydlo, zubná pasta a tak do dvoch dní som bol čistý
Mno ludia ja neviem, co bolo s tymi cucoriedkami, ale rozhodne takto nechcem behat po svete zevraj na to treba horucu vodu (kamos poradit) ale ani to mi nepomohlo
Inak vy ste uz boli niekedy tak zababrani od nejakeho ovocia, prip. ineho jedla??
No ja väčšinou len tak zašpinený, že sa to dalo ľahko umyť ...
Keď sa mi nechce piplať s melónom alebo pomarančom tak doňho proste zahryznem a mám celú tvár mokrú ...
A aj čučoriedky keď som jedol na túre som bol "zašpinený" ... Ale to je posledné, čo ma trápi, či mám fialové prsty, mám iné veci na robote ako sa pozastavovať nad takými kravinami ...
cucoriekdy z ruk idu zmyt solamilom. alebo inym kentusom. ja som na to pouzil voalco zlte a pieskove taka ochranna hmota na zmyvanie ruk po praci (predovsetkym pre robotnikov). A ako ho zmyt napr. s tricka? vanis. alebo raz mi povedal jeden clvoek, ze je dobre to ponorit do mlieka. Ale to hned ako sa obkidas. I ked sa cudujem, ako je mozne to, ze si sa obkidala cucoriedkami. vsak moj brat co ma 6 rokov to vie jest pekne .
z triecka nezidu, na telo skus tonizacnu vodu, alde ono to casom zide samo to casom myslim asi za tyzden aha a prosim na jazyk si tu tonizacnu vodu nedavaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ak snívam o nejakej fajnej čučoriedke tak potom vznikne fľak, ktorý neviem odstrániť
a inak neviem ako sa mi to mohlo stat, proste som si naberala rukami z takeho velkeho kosa a ked som sa pozrela do zrkadla tak... uz to bolo
Zanechávajú strašný humus na rukách, potom stačí otrieť ruku o tričko a je vystarané ...
Koncentrovaná s nejakou inou kvapalinou?
To je nová chemická technika?
Inak vy ste uz boli niekedy tak zababrani od nejakeho ovocia, prip. ineho jedla??
Keď sa mi nechce piplať s melónom alebo pomarančom tak doňho proste zahryznem a mám celú tvár mokrú ...
A aj čučoriedky keď som jedol na túre som bol "zašpinený" ... Ale to je posledné, čo ma trápi, či mám fialové prsty, mám iné veci na robote ako sa pozastavovať nad takými kravinami ...
Alebo zajdi do chemickej cistiarne.
NemyslíŠnáhodou solvínu?