Mam taky cudny problem...proste ked som bol maly,bol som tucny a skaredy a klasicky si zomna robili picu.Potom postupne pubertou a aj ja sam som zacal na sebe makat a tzv."opeknel" ale z tej zlej skusenosti sa neviem pohnut dalej.Proste neviem si predstav
ja to iste...maj v pici. ked o teba javia zaujem viacere, na sebe nezavisle baby tak to vyuzi.. asi na tom nieco bude.. odhod zabrany stranou a uzivaj si..
kaaamo..nesmieš to tak brať...na minulosti je krásne to..že už neexistuje..tak si ju zbytočne neprenasaj do pritomnosti a neovplyvnuj tym buducnosť .. proste zmenil si sa...to znamena že zo svojho minuleho ja vsebe vela nemáš..tak sa tak aj chovaj....jediné čo ťa brzdí je STRACH...strach z neuspechu...sam vidis že ten uspech by bol..tak proaste odhodlaj sa..zatvor oči a ideš! .. tiež som mal podobny problem...ale ide to! ak skutočne chceš...a ak skutočne chceš, dokážeš to!
Ja tiež chápem, o čom hovoríš, aj keď som dievča. Ale mne sa sebavedomie podarilo otočiť si o stoosemdesiat stupnov, som si vedoma svojich kvalit a patricne to "vyuzivam"... Tak to urob aj ty ... nepovazuj sa za nieco, cim uz davno nie si
poviem ti to slovami jedného úžasného človeka: "skromnosť je strašne krásna vec, ktorá dnes podstatnej väčšine ľudí chýba. posúva ťa dopredu, dokazuje tvojmu okoliu, že nie si kus hlúpeho naivného egocentrika a tým si získavaš len ďalší obdiv. každý si vešia svoje fotky na sociálne siete s cieľom pomasírovať si ego komentármi od rovnako zúfalých a rovnako úbohých ľudí ako je on sám. no prehnaná skromnosť je už niečo, čo ti môže len priťažiť v situáciách, kedy sa potrebuješ presadiť medzi tými umelo sebavedomými ľuďmi, ktorých virtuálne egá siahajú do výšok, o akých sa nám ani nezdalo. takže keď ti niekto povie, že si krásny a neuveriteľne skvelý človek, akého nikdy v živote nestretol, netvár sa zhnusene a neotáčaj to vo svojej hlave na -len ďalšie trápne reči-, pretože keď ti to niekto dá najavo, sama na ňom vidíš, či to myslí vážne alebo nie. a ver mi, že keď ti niečo také povie za večer polovica ľudí z nabitej miestnosti, tak to pravda bude..." atď atď.... čiže z toho vyplýva, aby si neriešil hentaké sprostosti a normálne odkývaj
Ja viem ze to je blbe a evidentne a ze to co robim je detske ale proste vzdy tam je to ale...problem je ze som strasne naladovy a to sa dokonca premietlo aj do mojich kamaratstiev pretoze mam rozdne vrstvy kamaratov.Niektory ma poznaju tak a niektory tak je to dost absurdne.Vseko komplikujem a viem ze len uzivat by som si mal cize teoriu mam zmaknutu uz len prax
Hmm takychto chlapcov je tak vela...Kazdy den sa postav pred zrkadlo , usmej sa na seba a povedz nieco ako: som pekny som pekny... Mne to toez pomohlo -.-" maj sa rad, potom ta moz mat radi aj ostatni. Ale zas sa nespoliehaj len na vzhlad, nie vzdy to je na 1. mieste
na tento problem je len jeden liek,musis sa zbavit svojej hamblivosti a vlozit sa do balenia zien naplno,bez ohladu na to co sa stane mal som ten isty problem a pomohlo to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a nemaj komplexy
ono sa to casom strati, uvidis
Ale fotku chcem aj ja!
jediný dôvod prečo si teraz nemyslím, že som tlstý je BMI index, ktorý tvrdí že nie som
Ale sebavedomie mám stále celkom nízke.
Vidíš, mne baby nekývu, ani sa na mňa neusmievajú, a niesom zrútený. asi.