S mojou mamou som nikdy nemala blízky vzťah. Vážim si čo pre mňa robí, no nedokážem ju brať ako mamu. Nedávno som spoznala človeka, ktorý mi ju akoby nahrádza. V nej som našla tú mamu, ktorú cely život potrebujem. Myslite, že je to normálne? Trápi ma to.
@warble
Ani netvrdím, že áno, ale je to človek, ktorý ma vychoval, stará sa o mňa, dáva mi lásku a ja ju ani nedokážem brať ako vlastnú mamu.. strašne ma to mrzí, pretože je asi jediná, ktorá by bez premýšľania za mňa aj zomrela a pre mna znamená viac niekto, kto toľko veľa pre mňa v zivote nespravil. Pripadam si divná, pretože keď objimam mamu, nič pri tom necítim, ale keď objimem ju, dokáže ma to ukľudniť v každej situácii..
@kevin Nemyslím si.. neberiem ju ako samozrejmosť a viem, že by som mala byť šťastná za to aká je, že ma nebije, mám ma rada a že vôbec existuje. Ale ja ju jednoducho nedokážem brať ako mamu, aj keď toho pre mňa veľa v živote urobila.. a mrzí ma to, ale nezmením to.
Mne môj priateľ vo veľa veciach nahrádza rodičov v zmysle, že mu dôverujem vo veciach, v ktorých by som mala problém rozprávať rodičom.
Čiastočne ma to trápi, ale nezmením to.
Rodičov si nevyberáš a nemôžeš za to, že sa s nimi v nejakých veciach nezhodneš. Moji sú napríklad skvelí ľudia, veľmi si ich vážim, ale so svojimi problémami sa radšej zdôverujem inde.
@snowangel No a? Krv nič neznamená. To som sa naučila už ako dieťa. Nie je na tom nič zlé, že máš radšej cudzinca ako niekoho z rodiny. Ľudské putá sa preceňujú.
@snowangel je to len v tebe, v tvojom myslení... to všetko, čo si napísala (čo pre teba robí, stará sa a pod.) ti asi dôjde v plnom rozsahu, až keď o ňu prídeš... a nie, celkom normálne to v tomto prípade nie je...
nepríde mi to normálne popravde..
tvoja mamka je len jedna, vychovala ťa, miluje ťa nadovšetko tak, ako ťa kamarát(ka) milovať nedokáže, aj keď sa tak môže tváriť/správať..
možno to teraz tak necítiš, ale dúfam, že to raz pochopíš...
ja som takú osobu tiež mala a som rada, že som sa spamätala (aj keď čo pre mňa tá osoba spravila bolo naozaj krásne , no nie je okej nahradiť si mamu...)
@annyejnji Veď ja viem a aj som to napísala, viem, že je jedna a inú mať nebudem, no ja ju tak jednoducho nedokážem brať..
Len vieš, ja som na tu osobu až moc naviazaná. Naozaj si neviem predstaviť, že by sa jej niečo stalo. Trvalo by mi naozaj dlho kým by som sa z toho dostala.. a to sa ani tak dlho nepoznáme..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ani netvrdím, že áno, ale je to človek, ktorý ma vychoval, stará sa o mňa, dáva mi lásku a ja ju ani nedokážem brať ako vlastnú mamu.. strašne ma to mrzí, pretože je asi jediná, ktorá by bez premýšľania za mňa aj zomrela a pre mna znamená viac niekto, kto toľko veľa pre mňa v zivote nespravil. Pripadam si divná, pretože keď objimam mamu, nič pri tom necítim, ale keď objimem ju, dokáže ma to ukľudniť v každej situácii..
To je pravda, ale ja ju neberiem ako kamaratku, ale ako druhu mamu
Čiastočne ma to trápi, ale nezmením to.
Rodičov si nevyberáš a nemôžeš za to, že sa s nimi v nejakých veciach nezhodneš. Moji sú napríklad skvelí ľudia, veľmi si ich vážim, ale so svojimi problémami sa radšej zdôverujem inde.
tvoja mamka je len jedna, vychovala ťa, miluje ťa nadovšetko tak, ako ťa kamarát(ka) milovať nedokáže, aj keď sa tak môže tváriť/správať..
možno to teraz tak necítiš, ale dúfam, že to raz pochopíš...
ja som takú osobu tiež mala a som rada, že som sa spamätala (aj keď čo pre mňa tá osoba spravila bolo naozaj krásne , no nie je okej nahradiť si mamu...)
Len vieš, ja som na tu osobu až moc naviazaná. Naozaj si neviem predstaviť, že by sa jej niečo stalo. Trvalo by mi naozaj dlho kým by som sa z toho dostala.. a to sa ani tak dlho nepoznáme..