Caute chlapi. Chcel by som sa popytat na vas nazor coby ste mi odporucali na priberanie mam v maji som mal 17 rokov a cvicim rok ale nepravidelne a viem ze si myslim ze papam vela ale ajtak viem ze stravovanie nedodrzujem spravne. Priberam pomalinky a chc
neber žiadne doplnky ako gainer, kreatin či proteín ak sa tomu nechceš venovať pravidelne a na vyššej úrovni, max. ber aminokyseliny...
no ak sa chceš stať kulturistom alebo ak chceš aspoň vyzerať svalnato a dobre tak mi napíš TS-ku, pýtaj sa načo chceš - pomôžem, poradím, pretože sa v tom vyznám, sám cvičím pravidelne už pár rokov...
jedz vela ryze, po treningu 2 banany a gainer je v pohode. Ak uz zacnes vidiet, ze priberas moc tuku, zniz prijem sacharidov (ryza, banany, gainer atd.) a zvysuj prijem proteinov. Urcite si nekupuj na zaciatku cvicenia ziadny kreatin, su to vyhodene peniaze, sice to mozno na chvilku s tebou nieco urobi ale v konecnom dosledku efekt 0. Ani kvalitny protein si nekupuj, na co ti to je ked nemas ziadne svaly a silu. Radsej nejaky do 65% ale hlavne sa zameraj na stravu a nie na doplnky, to ti podla mna bude uplne stacit. No a ked sa tomu planujes venovat fakt viac, tak si s tymito informaciami nevystacis, musis si toho vela nacitat a pochopit ako nastartovat procesy v tele.
kreatin je takisto jeden z naj doplnkov neni drahy a pomoze. Pokym nechudnes, tak aminokyseliny su viac menej vyhodene peniaze a ostatne doplnky ako NO atd. to ked nemas co robit s peniazmi. Ale musim povedat, ze prve davky NO su zabavne na treningu
@rheia Jaj hej keby to slo tak lahko mAm 195 cm metabolizmus jak pica mam kocky na bruchu a je mi vidno skoro kazdy sval.. Len memam objem .. A natahovat metrovy sval je podla mna tazsie ako natahovat polmetrovi a gainer neni nic zle mas tam iba sacharidy ... Zle su hormony anabolika atd
@method Viesco pohode upravil som si teraz stravu idem na gainer .. Len mi viac cvicencov hovori ze kup si kreatin kreatin kreatin oni su nafuknuty a zaliaty a velky to sa mi nepaci ja mam 195 cm som costo rys s mailymi svalmi potrebujem objem ale ako ja nemam vobec tuk sak ked zdvihnem rameno tak je rozdelene na dve casti.... Alebo ked napnem tak mama ciarky s alovych akien na ramene brucho mam tehlicky male ... Ciz ja uz iba objem potrebujem no .. Jj vela sacharidov to sa mi ulozi chvilku do tuku v den regeneracie a ptm so rovno musim spalit v objem treningu s velkou vahou a so zvysovanim len vies ide to tazko..... A pomaly... Ale ide. Len oni v 30tke ked fakt nebudu cvicit ovisnu lebo teraz iba cvicia ajtak su tuk a sval a ked byudu mat pracu nebudu mat cas na posilku tak o isnu ja to viem a to ja nechcem preto ked priberem sval tak budem udrziavat s vlastou vahou
@bobo85 Nemáš objem? to je zlé najprv musíš ten objem mať, aby si mal čo rysovať a to, či naťahuješ metrový alebo polmetrový sval je podla mňa jedno dôležitý máš jedálniček a to, čo do seba nahádžeš a mal by si si zakázať sacharidy ale zas aj s tými doplnkami.. to záleží či ideš natural alebo si ide o to, aby si bol čo najskôr nabúchaný potom pekne pocvičíš latissimy, aby si bol šik a nezabúdaj na nohy, lebo tí, čo majú vážne bicepsy, tricepsy niektorí, tak zabúdajú na nohy, takže aj kvadricepsy a hemstringy máš dôležité je to dosť vtipné keď má nejaký taký týpek tenučké nožičky a mne dajte facku...na to, že som baba tu nejako moc mudrujem, už som ticho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
no ak sa chceš stať kulturistom alebo ak chceš aspoň vyzerať svalnato a dobre tak mi napíš TS-ku, pýtaj sa načo chceš - pomôžem, poradím, pretože sa v tom vyznám, sám cvičím pravidelne už pár rokov...
kreatin je takisto jeden z naj doplnkov neni drahy a pomoze. Pokym nechudnes, tak aminokyseliny su viac menej vyhodene peniaze a ostatne doplnky ako NO atd. to ked nemas co robit s peniazmi. Ale musim povedat, ze prve davky NO su zabavne na treningu