skus napriklad kliky tak ze si das 3stolicky, 1 na nohy 1 na kazdu ruku a uplne az dole chod, to su velmi ucinne kliky a nic nemusis dokupovat, lebo urcite mate doma 3stolicky alebo teda aspon 2 a na nohy mozes dat hocikde. a ked mas hrazdu tak uz nemusis hadam ani nic kupovat. na take domace cvicenie z vlastnou vahou mas vsetko.
nechod hned do peňazí ...skús improvizovať ja si takú 25 kg záťaž na kliky narvem do vaku, kliky ako už spomínal kolega @3 to s ním súhlasím...radšej si nájdi peniaze na hrázdu ak ti to dovolia rodičia atd (mne prv nechceli dovoliť) ale nekupuj si do zárubne...mne už moja nestačí lebo tam nie je široký úchop...kúp si takú, ktorú navrtaš do steny a budeš cvičiť ten spomínaný široký úchop...a ked bude teplejšie, zbaľ nejakého kamoša a chodte cvičiť na preliezky niečo na inšpiráciu aj z tohto » www.mojevideo.sk/video/185eb/44_... snád som ti poradil
a k hrádze hľadaj aj expandery...ja ked som začínal tak som ich používal...dal som si do nich nohy a cvičil...je to tak ako kebyže ti niekto drží nohy...tým pádom môžeš robiť kvalitné zhyby až do vystretých rúk a nie nejaké blbé, nie tak efektívne ako tie podstivé...radšej 10 pekných než 25-30 polovičných ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
pripadne skus toto: » www.cviceni-doma.cz/cviky/...
» www.youtube.com/user/HighLifeWo...