je mi to jasne.. uz dlho sa presviedcam aby som zo sebou zacala nieco robit..ale je mi jasne ze vysledky nebudu hned..ale chcem vediet kedy asi by mohlo zacat byt nieco vidno aby ma to motivovalo a neprestala s cvicenim ..a ked sme pri tom, ma niekto skusenosti s kalanetikou? to asi skor holky
ja cvicim asi 2 mesiace a nieco..vysledky vidim na rukach, prsiach najviac...brucho citim ze sa spevnuje ale ziadne nejak viditelne vysledky niesu je to tazke ..ale zas ja tej strave moc nedavam to je ten problem :/
hh..to zálezí od toho, aký ma človek metabolizmus a ako mu pracujú hormony. cloveku, ktorý sa nehýbe celý zivot, to pracuje rýchlejšie a rýchlejšie spevní svalstvo, a ten, kto niečo robí celý zivot, ide bohuzial pomalšie . Hlavné je aby si aj zmenila stravovanie trošku, pôjde to lahko. Len aby nenastal JOJO efekt
2 týždne zasa ked má niekto 130 kg je tučný mastný (nikoho nechcem uraziť) tak to za 2 týždne nespravý.Ale ak má nikto klasickú postavu a chce vyrisovať brucho tak spraví za 2 týždne ale iba dáke základné rysi.Ja dávam tak aspoň 8-10 týždnov tvrdého makania a určite budeš ako tak spokojný.Ale výsledky zbadáš aj po 2-3 týždňoch ktoré ťa budú motivovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Chces mat do leta pekne brucho? - Zacni cvicit hned. Ale mysli aj na aerobne cvicenia, kde spalujes tuky... cisto brusaky ti moc nepomozu...