@sheily Daj si pod nohy fitness loptu ak más alebo taburetku. Svoje nohy daj do praveho uhla za seba prekrizene. A skusaj, pomahaj si nohami. Najprv asi podhmatom to by malo byt najlachsie. Alebo nadhmatom.
ďakujem skúšala som to už tak, ale ja mám proste hrozne slabé ruky ja sa vytiahnem tak o 5cm a skočnčila
asi by som mala začať radšej na zemi a tak, ja som celkovo slabá a mľandravá musím sa už nejak dokopať k cvičeniu len ja by som potrebovala aby mi niekto hovoril čo mám presne robiť a zostavil mi plán cvičenia a všetko
@sheily Keby si bola z KE+okolia tak kludne ti pridem dat.. Ale ak si taka oslabnuta tak na zaciatok kliky na kolenách+variacie(ruky ku telu, ruky na siroko, ruky spolu), dipy o stolicku/postel by si mohla zvladnut, drepy, brusaky. A take zakladne cviky.
KE mám veľmi ďaleko :/
ale ďakujem za tipy, možno sa dneska do toho pustím konečne, však už mám mesiac prázdniny a nič nerobím :/
aa mám doma aj TRXko aj podložku na cvičenie aj milion pomôcok tak hádam volačo vymyslím
@sheily Mne prišlo telo ako posilňovňa úplna nuda, nič mi tá kniha nedala a mohla byť robená iným štýlom, videl som aj lepšie, no nevravím že ti nič nedá
Mňa hrozne bavia lukostrelecké kliky / archers, alebo ked robíš diamond tak nie na prsia, ale pod rebrá a mega spodok cecokov budeš cítiť, nauč sa kliky v stojke keď vieš stojku, alebo kliky na ramená...
Stačí dať do youtube pushups exercises a nájde ti aj videá kde ti ukáže 20-30 typov
na nohy si môžeš dávať drepy na jednej nohe / pistol squat
A na brucho je pecka dragon flag
ale škoda že nemáš hrazdu no :x @creeson nehehe
@sheily Vyskoc na hrazdu, odraz sa do hornej polohy a spustaj sa dole, pokial mozno pomaly. O dva tyzdne sa dvihnes kliky tiez pomozu. Daj vediet, ked sa dvihnes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@3 Nasiel som toto video. Je v pdf viac?
» www.cvic.sk/clanky/trening_...
» ulozto.sk/xsMgNgV5/mark-l...
ja dve hrazdy, ale nevytiahnem sa ani raz a vôbec neviem ako na to :/
asi by som mala začať radšej na zemi a tak, ja som celkovo slabá a mľandravá musím sa už nejak dokopať k cvičeniu len ja by som potrebovala aby mi niekto hovoril čo mám presne robiť a zostavil mi plán cvičenia a všetko
ale ďakujem za tipy, možno sa dneska do toho pustím konečne, však už mám mesiac prázdniny a nič nerobím :/
aa mám doma aj TRXko aj podložku na cvičenie aj milion pomôcok tak hádam volačo vymyslím
Mňa hrozne bavia lukostrelecké kliky / archers, alebo ked robíš diamond tak nie na prsia, ale pod rebrá a mega spodok cecokov budeš cítiť, nauč sa kliky v stojke keď vieš stojku, alebo kliky na ramená...
Stačí dať do youtube pushups exercises a nájde ti aj videá kde ti ukáže 20-30 typov
na nohy si môžeš dávať drepy na jednej nohe / pistol squat
A na brucho je pecka dragon flag
ale škoda že nemáš hrazdu no :x
@creeson nehehe