ja mám celú postavu v pohode a jediné čo ma serie sú moje stehná a poviem ti takto. Cvičením ich len spevníš, ale neschudneš a pokial máš proste postavu ktorá má sklon si ukladať takmer všetok tuk len na stehná, tak by si musela fakt sakramentsky schudnuť aby sa ti podarilo mať stehná chudé. Teda to je taká moja osobná skúsenosť, napr. ja aj keď schudnem tak je to väčšinou vidno len na bruchu a hrudníku na ktorom ani popravde nemám čo chudnúť fakt kebyže chcem chudučké stehná tak by som musela schudnúť tak minimálne 5 kg a nie 1-2....
mám postavu typu hrušky... celé roky som sa trápila tým, že prsia malé, bruško malé, pás uzulinký, len stehná a riť trčali celý čas mi bolo hovorené to čo si napísala ty - je to geneticky dané.. to nezmeníš... najskôr schudneš inde až po x mesiacoch, rokoch mááálinko zo stehien... bla bla bla bla....
ale ja som sa nevzdala a nebrala som si tieto reči k srdcu...
začala som cvičiť Jillian Michaels 30 days shred (kuk na google, youtube) + samozrejme upravila stravu a vieš čo?? za 30 dní mám 4 cm z bokov dole a 3,5 cm z každého stehna....
@estrella5 ja som sa tiež snažila všeliako a nešlo a zase ja nemám problém s bokami a zadkom len so stehnami ...Tak neviem možno niekomu to pomôže no mne nepomohlo absolútne nič.
@forte aj ja som mala najväčší problém so stehnami.. s tzv. "saddlebags" .. inak som bola chudulinká... veď aj by nie keď som aktívne cvičievala.. vyše 5 rokov som sa snažila z tých stehien schudnúť a nech som robila čokoľvek neschudla som ani cm..... tiež som bola rozhodnutá, že to budem riešiť v budúcnosti chirurgicky..... na narodeniny som to mala sľúbené.. ale povedala som si, že to ešte vyskúšam.. že poriadne zamakám a uvidím ako to na ten deň D (narodky) bude vyzerať...... a šlo to!
takže podľa mňa treba len nájsť svoj systém, ktorý zaberie aj na takéto kvázi nereálne veci...
@estrella5 tak ono mne sa to s tými stehnami udialo vtedy, keď som chvíľu hrávala tenis čiže pravdepodobne to tak nejde aj preto že tam mám aj svaly no....ale zase nemám zrovna "kulturistické" stehná ale aj tak to proste nejde. Keď cvičím dosiahnem tým vždy len opačný účinok, a keď schudnem mám brucho také že mi úplne trčia rebrá a stehná stále rovnaké (no dobre možno o 1cm užšie-maximálne) a to už potom vyzerá fakt moc nesúmerne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
mám postavu typu hrušky... celé roky som sa trápila tým, že prsia malé, bruško malé, pás uzulinký, len stehná a riť trčali celý čas mi bolo hovorené to čo si napísala ty - je to geneticky dané.. to nezmeníš... najskôr schudneš inde až po x mesiacoch, rokoch mááálinko zo stehien... bla bla bla bla....
ale ja som sa nevzdala a nebrala som si tieto reči k srdcu...
začala som cvičiť Jillian Michaels 30 days shred (kuk na google, youtube) + samozrejme upravila stravu a vieš čo?? za 30 dní mám 4 cm z bokov dole a 3,5 cm z každého stehna....
takže všetko sa dá keď sa chce...
takže podľa mňa treba len nájsť svoj systém, ktorý zaberie aj na takéto kvázi nereálne veci...