Takže, pred asi dvoma týždňami som začala pravidelne cvičiť a odvtedy som nie že schudla ale pribrala kilo. Stravovanie som nezmenila, nejem veľa, kontrolujem sa. No a dnes som si všimla že sú mi úzke nohavice takže som pribrala na stehnách a to každý deň
60 drepov a brusakov denne nema skoro ziadny efekt na vahu ci silu. taktiez vobec necakaj ze ked budes robit brusaky tak schudnes na bruchu . Skor naopak, taky drep je jeden z hlavnych bodybuilderskych cvikov a je super na nabratie hmoty na nohach. Brusakmi zas trenujes brusne svaly, ale s podkoznym tukom tymto sposobom nespravis nic.
Ak chces schudnut tak popri zmene jedalnicka (davat pozor na vecerne sacharidy, jest viac bielkovin, a pod.) treba este davat aj intervalove kardio, napriklad beh ci bike.
@vast nemám vôbec zlé stravovacie návyky jem málo som polovičný vegetarián lebo sem tam si dám nejakú kuracinku alebo ryby ale ja som vlastne ani nechcela schudnúť len som chcela mať kondičku a trocha pevnejšiu postavu len sa mi zdá že odkedy cvičím tak som akosi pribrala čo je dosť čudné no neviem
@mikelko no tak drepy už robiť nebudem ale myslím že brušáky sú v pohode. akože ja nemám žiadnu nnadváhu ja som to len chcela kvôli kondičke zdá sa že tie drepy mi nerobia dobre
@ragdoll 60 drepov len tak s vlastnou vahou (bez cinky na chrbte) denne aj tak podla mna nemoze mat citelny ucinok na tvorbu svalov, ved to mas odcvicene do dvoch minut a ani sa pomaly nezadychas, takze kludne to cvic . Pri chudnuti ide skor o stravu, co vsak neznamena ze rovno musis ist na nejake brutalne atkinsonove diety ci sacharidove vlny, skor len nejest sladke ci pecivo/ryzu vecer, mozno viac zeleniny a masa .
To je pochopitelne, ze si pribrala. Cvicenim sa svaly zosilnuju a zvacsuju, cize ak z nich chces dat zo stehien dole mala by si si trosku lepsie upravit stravu (to vsak nie je take podstatne) a hlavne sa pohybovat, resp. chodit pravidelne plavat. Len cvicenie ti nepomoze ked nie je pohyb.
@mm47 ja nemám tučné stehná len nie sú také aké by som chcela. a nie preto to chcem vymazať ale preto že tu vytvorili od vtedy už tri rovnaké diskusie z toho dve boli vymazané. nevšimol si si?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ak chces schudnut tak popri zmene jedalnicka (davat pozor na vecerne sacharidy, jest viac bielkovin, a pod.) treba este davat aj intervalove kardio, napriklad beh ci bike.
- beh , plavanie , bicykel ...
neviem či je to pravda alebo nie