Ahojte! Aké cviky vám pomohli? - ako často a ako dlho? Cvičím asi 5 mesiacov, problém je ale to, že väčšinou len 1 krát do týždňa. Nevidím skoro žiadne rozdiely na zadku, iba nohách Chodím na kondičné tréningy, ktoré bývaju iba 2 krát, preto tak málo.
@wewo Nenaberám objem na zadku, spevňujem. Nevieš čo je to kondičný tréning? Alebo inak vytrvalostný? Tam mi horia nohy aj zadok, ale bohužial ani po 5 mesiacoh nie sú také výsledky, aké by som chcela.
Myslim, ze odpoved mas v opise.
1. Treba civicit castejsie.
2. Strava
3. Spevnenie - drepy, stavanie sa na spicky, alebo kombinacie roznych svikov, nieco co uz asi robis, ked hovoris, ze ti "horia nohy a zadok"
4. Viditelne formovanie - musis cvicit kardio (bicykel, beh, plavanie, a ine aerobne sporty) kde spalujes tuky.
@jaro1991 Diky za rady, ale vždy mi vrtá v hlave odpoveď - drepy. Keďže sa dosť ničím na kondičákoch, svaly si privykli na určitú záťaž, tak obyčajné drepy doma typu 50 opakovaní mi nestačí. Máš na mysli aj nejake varianty ako napr. Drep s výskokom, drep + výpad, kračanie v drepe? Keďže väčšinou takéto cviky cvičím. A strava - stravujem sa pomerne dobre, zelenina, ovocie, nejem mäso takže bielkoviny dopĺňam strukovinami. Škoda, že nemám moc času na kardio, rada behám, ale som človek čo je večne unavený, snažím sa ale do toho dostať a potom to pôjde
@zuzki11 ja to stále študujem, a všade píšu drepy drepy drepy, lenže ja som štlíhlej postavy a nechcem moc naberať na zadku, pretože to by vyzeralo divne, ale skusim aspon s nejakymi 6kg jednoručkami ako mi to pojde. Dakujem
@rapunzzel joj však ja som tiež bola (a stále aj som) vyžliak vtedy som mala asi 50 kg/173cm.. dnes 57kg a nepríde mi ani žeby to bolo nejak vidieť takže báť by som sa toho nebála, ale jasné, ak nechceš ísť do velkého zadku, postačí aj menšia záťaž ja som vždy chcela väčší, akurát teda až teraz konečne viem ako na to a mám na to priestor
@zuzki11 tak to je super, že vidíš progres, len tak ďalej, ja sa skusím toho chytiť, lenže problém je aj v tom, že po škole sa mi chce vždy spať a na cvičenie nezostane energia, ale ide leto tak zamáknem a aj cez leto, bude sa krajšie cvičiť, keď svieti slniečko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
1. Treba civicit castejsie.
2. Strava
3. Spevnenie - drepy, stavanie sa na spicky, alebo kombinacie roznych svikov, nieco co uz asi robis, ked hovoris, ze ti "horia nohy a zadok"
4. Viditelne formovanie - musis cvicit kardio (bicykel, beh, plavanie, a ine aerobne sporty) kde spalujes tuky.
Inak ja necvičím, len tak 4fun si spravím niečo ked mám chuť Ale športujem.