@agrobrat chlape ja alkohol nepijem a ani pivo takže to tu nepleť :p toto je hudba, ktorá má niečo do seba mám rada old school ako Bauhaus a tak, ale toto je rovnako dobré
@elizabethskellington a veru že aj budem ale ked som si pustil všetk tie videa v tejto ankete naraz tak z toho bola celkom pocuvatelna avantgardna haluz
akože obliekanie...haluz...troška šalene ale.. .. sranda.. a tá muzika... ja skorej na gothic metal alebo všeobecne metal ako taký.. toto nie je ono...ja radšej něco s kytaru..
Dobre, za prvé @hetfield - slovíčko "punk" sa tu nepoužíva ako označenie pre štýl, ale pre označenie nejakého subžánru.
A k téme ... obliekanie mi príde SEXI, myslím, že prvotne sa to snažilo predpovedať niečo ako temnú budúcnosť a s tým spojenú módu, verím že to nie je na bežné nosenie ale syntetické dredy, sieťované punčochy a latex vo mne evokujú erotiku
A k hudbe... počúvateľná, je to také syntetické a to zrovna nie je môj štýl, ale keď sa na to tancuje takto:
...myslím že je to tektonik, alebo neviem ako presne sa špecifikuje tento tanec...no tak z toho mi je na GRC! Obzvlášť, vždy tu budú ľudia,ktorí sa objemovo nerovnajú tým dvom dievčatám v druhom poste a keď sa taký navlečú do týchto sexi šatičiek tak mi to príde nanajvýš odpudzujúce... inak ja osobne radím k tej cyber (syntetickej) hudbe aj napr. Daft punk a ten je prudko počúvateľný:
Obliekanie je podľa mňa super. Je to bláznivé, ale milujem, keď sa človek natiahne do niečoho, čím sa od ostatných líši. Nehanbí sa za to, čo má rád, čo sa mu páči. Páčia sa mi hlavne tie dredy ^^ čo tam po ostatných, nech si pindajú, koľko chcú, keď nemajú nič iné na práci než riešiť to, ako vyzerá ten a ten...ale už sa blížim k inej téme takže...
A hudbu takú nepočúvam veľmi, aspoň podľa pár ukážok tu. Radšej mám taký ten hardrock, až priam metal ^^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
pre tých čo nevedia čo to je
Tanz, Zwo, Drei, Vier
ale poznám interprétov, ktroým by zahaľovanie ksichtu ako na tom druhom obrázku vážne neuškodilo
aj ked v poslednej dobe ma zaujalo toto:
a kadeco ine....
ale uplne najradsej mam z tych electro veci the cruxshadows
@ladyofcarnage od The Cruxshadows sa mi najviac ľúbi Winterborn .-*
Obliekanie mi príde miestami vtipné, ale fajn.
A hudbu viac než môžem ^^
@elizabethskellington jaaaj, winterborn milujem prva co som od nich pocula...ale inak mam najradsej album dreamcypher
clan of xymox poznas? posledny album maju na podobnu nôtu
(naše hudobné vkusy sa pomaly ale isto rozchádzajú... teda už sa dosť rozišli )
ale keď už niečo fest fajné tak ujo Yade
hmmm, nepoznam ale pustim si
@mielikki aha (no tak to hej)
(Inak, to rúško tam hore by možno stačilo miesto vreca, nie?
@ ladyofcarnage si píš, že si pustím niekedy daj si Yade-Hunter úplne fatal alebo Darkness
tazko povedat...este by vela trcalo
@elizabethskellington prave mi to hra...zatial ma to moc nechytilo ale uvidim
alebo rovno tááááááká veĹká plachta, že by netrčali ani nechty na nohách
a iné sa tiež dajú
A k téme ... obliekanie mi príde SEXI, myslím, že prvotne sa to snažilo predpovedať niečo ako temnú budúcnosť a s tým spojenú módu, verím že to nie je na bežné nosenie ale syntetické dredy, sieťované punčochy a latex vo mne evokujú erotiku
A k hudbe... počúvateľná, je to také syntetické a to zrovna nie je môj štýl, ale keď sa na to tancuje takto:
A hudbu takú nepočúvam veľmi, aspoň podľa pár ukážok tu. Radšej mám taký ten hardrock, až priam metal ^^