Pocul som zevraj, keď máme pod cyklistickymi nohavicami spodne pradlo tak môžu vzniknúť nepríjemne otlaky. Neviem co je na tom pravda. Ako sa byciklujete vy? Ja preferujem cestnú cyklistiku a mam doma jeden cyklo set canondale, ale nechodim na ostro. Ako
ahoj @kext3r prosim ta ignoruj nazory blbeckov vyssie. my, co jazdime trochu viac ako do krcmy a naspat (ja osobne tak 6000 km/rok), nosime cyklogate naozaj naostro. su na tento sposob nosenia vyrobene. spodne pradlo ti naozaj moze sposobovat odreniny, najma zahyby a svy su svina.
nosit spodne pradlo pod cyklogate je medzi skusenymi cyklistami povazovane za epic fail.
v pripade potreby si na sedacie partie pred oblecenim cyklogati (alebo priamo na vlozku cyklogati) aplikuj tenku vrstvu zv. chamois creme. da sa kupit napr tu: » suncycle.sk/sk/produkt/krem...
alebo v hocijakom lepsom cykloshope.
@jozotraktorista ďakujem, nevedel som ze to môže by až také vážne. A čo napríklad funkcne pradlo? Myslím ue sa to vola pro cool, alebo tak nejak. To nemoue byt ako náhrada za trenky a pod.??
jedno znacne na ostro, ja dokonca strasne nerad jazdim s normalnymi nohavicami/riflami/kratasami alebo hocicim inym ako cyklogatami. Nosieva ich uz 8 rokov asi
@narazuvzdornaa je to aj sklon sedadla, ale je to aj tym, ze ty vlastne mas sediet na sedacich kostiach na rozsirenej casti sedla, vtedy mas dobru oporu. nemal som problem, zeby ma tlacili alebo co (mozno mam male)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nosit spodne pradlo pod cyklogate je medzi skusenymi cyklistami povazovane za epic fail.
v pripade potreby si na sedacie partie pred oblecenim cyklogati (alebo priamo na vlozku cyklogati) aplikuj tenku vrstvu zv. chamois creme. da sa kupit napr tu: » suncycle.sk/sk/produkt/krem...
alebo v hocijakom lepsom cykloshope.
Vyskusam mozno