Keď som bola u očného kvôli kontaktným šošovkám, opýtal sa ma, či mám na oku cylinder.. tak ma to zarazilo, lebo ani neviem čo je to...a snáď kebyže to mám tak o tom viem...
Tak by ma zaujímalo čo to teda je..lebo nikde nemôžem nájsť odpove
mne ked raz predpisoval nové sklá tak povedal že "musíme na ne dať väčší cylynder"... a potom som mal sklá pri nosi tenké, a na opačnej strane hrubé jak hovado
ja to mam... znamena to, ze mas zle zakrivenu rohovku.. a to je inak dost nezodpovedne, ze ti to cele nanovo nezmeral, mne sa totiz stalo, ze doktorka mi namerala uplne inde hodnoty ako ta, u ktorej si kupujem sosovky...
@keuska ahaa..cize zakrivenie rohovky...konecne mi to niekto vysvetlil..nie nie..ja som sa bola len objednat a toto sa ma opytal...ja na vysetrenie estelen pojdem..
mne sa len zdalo nieco takee...ze ked niekto potrebuje aj na citanie aj na normal pozeranie a chce to mat spolu na jednych okuliaroch-tak to prepolenie v spodnej strane skla je cylinder.ale asi dobra blbost je to.asi ozaj len google
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov