poradte mi ako sa mam zaregistrovat na tuto stranku?? ked dam Registrace, chce to odomna mail, a ze tam mi poslu helso.. no nefunguje to..prosiim PORADTE dakujem
@tanicka111 to je divne, ze to nepride, mne to prislo do pol minuty, od vtedy co som si to dal poslat..ale zase, na druhej strane, potrebujes tam mat account?
@tanicka111 no ze ci sa tam naozaj potrebujes registrovat, ja osobne tam registrovany nejsom a nevidim v tom problem..pokial nie si registrovana, pristup k torrentom ziskas az po 14 dnoch od nahrania na server..ak by si bola registrovana, ziskas moznost mat k nim pristup skorej..ale nieco za nieco vsak. musela by si robit uploadera, tj. najst u seba na kompe nejake veci, co by si chcela nahrat, vytvorit torrent subor, poslat ho adminom a nasledne by si to ludia od teba stahovali, priamo z tvojho pocitacu..
tusim je tam podmienka mat ratio >0,5 tj, pomer medzi upload a download, dokonca ma tusim ten tracker podmienku nahrat 10GB a az potom sa ti zacina pocitat ratio. navyse, ak by si nebola cinna seederka(tj ta, ktora to poskytuje dalsim ludom, ktori si to stahuju) a ty by si stahovala, logicky by sa ti ratio zhorsovalo a nakoniec by si sa ajtak prepadla do rovnakej skupiny, ako keby si ani nebola registrovana.. ja ked si pozeram statistiky v uTorrente, ratio mam rovnych 0.2, cize mne by sa to neoplatilo, nemam cas a hlavne nemam pripojenie, aby som velku cast co som k netu pripojeny, stale posielal ludom data
tiez mam problem s prihlasenim na cztorrent bola som uz prihlasena ale dlhsie som tam nebola a nezaparkovala som teraz ma to nechce prihlasit skusala som aj novu registraciu ale neche ma to ani zaregistrovat a bez prihlasenia sa to neotvori vobec poradte niekto dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@upirka113 tak asi chce stahovat XXX, alebo torr co nejsu dlhsie ako 14 dni tusim
tusim je tam podmienka mat ratio >0,5 tj, pomer medzi upload a download, dokonca ma tusim ten tracker podmienku nahrat 10GB a az potom sa ti zacina pocitat ratio. navyse, ak by si nebola cinna seederka(tj ta, ktora to poskytuje dalsim ludom, ktori si to stahuju) a ty by si stahovala, logicky by sa ti ratio zhorsovalo a nakoniec by si sa ajtak prepadla do rovnakej skupiny, ako keby si ani nebola registrovana.. ja ked si pozeram statistiky v uTorrente, ratio mam rovnych 0.2, cize mne by sa to neoplatilo, nemam cas a hlavne nemam pripojenie, aby som velku cast co som k netu pripojeny, stale posielal ludom data
utorrent ale lepsie je stahovat cez uloz.to