Ide o to, že som si na svojom galaxy ace aktualizovala android cez samsung kies a bohužiaľ to môj mobil nezvláda. Baterka mi nevydrží ani 4 hodiny a veľmi mi to komplikuje život, dá sa to nejako vrátiť na pôvodnú verziu?
pouzivas aj nejake app kilery, redukujes jas displaya?
lebo ak ti stale nieco bezi v pozadi tak sa nediv ze sa to vybije
nie som android expert, vlastne vobec sa nerozumiem do takychto veci, ale mozno ten novy android priniesol nejake ine zaobchadzanie s programami co bezia v pozadi..
ja bezim na 4 vkuse a nemam ziadny problem, sice nemam mobil ale tablet ale vydrzi mi pri aktivnom pouzivani aj 6-8 hodin. stale killujem nejake appky v pozadi nech mi tam nic nebezi a aj jas mam stale vypnuty.
spoluziak ma tablet o 200 eur drahsi a ide mu ovela pomalsie (a ma uplne rovnake parametre, lol a urcite sa mu aj rychlejsie vybije, lebo on proste nechava bezat vsetko a ma tam uplny bordel
@hoperpohroma nebeží mi tam nič, jas mám odobratý. Keď si rozklinem použitie batérie tak mi píše najviac percent na pohotovostný režim batérie (neviem čo to je displej má necelé 3%..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
lebo ak ti stale nieco bezi v pozadi tak sa nediv ze sa to vybije
nie som android expert, vlastne vobec sa nerozumiem do takychto veci, ale mozno ten novy android priniesol nejake ine zaobchadzanie s programami co bezia v pozadi..
ja bezim na 4 vkuse a nemam ziadny problem, sice nemam mobil ale tablet ale vydrzi mi pri aktivnom pouzivani aj 6-8 hodin. stale killujem nejake appky v pozadi nech mi tam nic nebezi a aj jas mam stale vypnuty.
spoluziak ma tablet o 200 eur drahsi a ide mu ovela pomalsie (a ma uplne rovnake parametre, lol a urcite sa mu aj rychlejsie vybije, lebo on proste nechava bezat vsetko a ma tam uplny bordel