Ano, fakt tú otázku myslím vážne bohužial
Nie, nemám 17, mám dlhodobý vzťah a proste prišiel niekto ďalší. Aj druhého poznám už teraz dosť dobre a prišiel ten moment keď sa treba rozhodnúť. Fakt ma iba zaujíma či si myslíte že je to možné alebo fakt č
@pravnik moj chlap vs. chlap cudzej ženy ktorý ma lúbi a ja lúbim jeho (pričom lúbim aj svojho a ten druhý by bol schopný ju hneď opustiť- čo nechcem)... taká krásna situácia
@mojdedo vyhrávaš tiež @pravnik no.. moj by to rozhodne neprežil.. ten druhý sa snaží, ale je to časovaná bomba nuž neva, len som chcela vedieť či je to možné alebo si namýšlam blbosti @simkkka ano.. to je to rozumné riešenie, viem viem však to už je moj problém, len ma fakt zaujímalo či to niekedy niekto mal a ako sa to riešilo
lubit mozes aj 5 naraz, lenze lubit niekoho sa da aj nemajetnicky, mimo vztahu, mimo sexu, mimo tela, mimo mysle, mimo zemsky, mimo triezvosti....
PS: nedodrb 2 vztahy naraz kvoli "laske", ktora je originalna asi ako skutocnost, ze muzi maju pipika....i ten tvoj ho ma, tak neviem naco hned musis uzivat aj toho ineho
"Ak miluješ dvoch ľudí naraz, vyber si toho, do ktorého si sa zamiloval neskôr. Lebo ak by si naozaj miloval toho prvého, nezamiloval by si sa do druhého."
jj dá. v podobnej situácii by som ale aj tak ostala s mojím chlapom, s ktorým pár už tvorím, lebo nie je to len o láska (úcta k nemu, spoločné plány, jeho peniaze a tak )
@violex mojej kamaratke sa to stalo momentalne teraz to riesime skoro kazdy den pretoze rozisla sa s priatelom koli druhemu a po dvoch mesiacoh "poflakovania" sa ten druhy stale nejak necini a teraz to lutuje ze vsetko dojebala.. ale to vobec nemusi byt tvoj pripad
Jasne ze ked s niekym si, tak sa mozes zahladiet aj do niekoho ineho. Potom je to podla mna o tom, vybrat si spravne, rozmysliet si to, rozhodnut sa.
Ako dlho si teraz so svojim chlapcom? Mate nejakú krizu? Si s nim stastna? Vies si s nim predstavit budúcnosť? To, co citis k tomu druhemu nie je len chvilkove pobluznenie?
Lebo par znamych uz nechalo svojich partnerov kvoli niekomu inemu a po case si uvedomili ze to bola chyba a lubia toho. 1.
ale ved laska neni to, ze milujes 1 cloveka a na ziadneho iného sa uz ani nekuknes. je to o tom, ze sa ti z casu na cas pacia aj ini, ale predsa si verna a stastna s tym svojim
@pravnik to by som rada, len keby neni to chúďa tak zmätené @silviaaa @darkestangel ďakujem, asi na 5sek. si nepripadám ako najväčšia bitch na svete @simkkka nechám toho druhého tak.. ale on s ňou aj tak už dlho nie je šťastný.. nebol ani predtým ako poznal mňa @pijemzelenycaj 1vec je zahladieť sa, druhá vec je sadnúť si, budovať ten vzťah na "100% úprimnosti" a začať ho hlavne úplne inak, nič netajiť, ani to zlé čo bolí s mojím som skoro 3 roky.. dokým neprišiel ten druhý bola som si istá tým, že s ním chcem byť navždy a ani som nebrala do úvahy inú alternatívu. a mali sme krízu, ale prešli sme ju. len on ten druhý prišiel po nej. a chvílkové poblúznenie to určite nie je.. vážne no.. bodaj by bolo
ja si myslím, že ak si do niekoho zaľúbená a podarí sa ti zaľúbiť do niekoho iného, tak by si si mala vybrať toho druhého. pretože ak by si toho prvého naozaj ľúbila, nikdy by si sa do druhého nezaľúbila.
@violex až taká bitch nie som, občas mám podobné poznámky len preto, že môj drahý je tiež na Birdzi a v profile je od istého času podstránka "Novinky", kde zobrazuje všetky moje komentáre..
@darkestangel nemyslela som to tak len že aspoň som neni jediná kto tieto megy v hlave zažil @pijemzelenycaj no situácia sa práve začala riešiť sama, druhý mi dal košom lebo vraj sa na svojho nikdy nevykašlem. asi som to týmto fórom privolala, ale aj tak ďakujem za všetky názory a rady
podla mňa skutočne a 100% lubiš len jedného, ostatní ťa len niečim zaujali fyzicky/psychicky, sexuálne ...
a k tvojmu komentu @2 , fakt si chceš začať s človekom, ktorý už ženu má?
rozíd sa s priateľom a nájdi si niekoho úplne iného
naozaj neznášam ženy, ktoré sa snažia druhým ukradnúť frajera.. a ked ten frajer ťa fakt chce ako píšeš, tak jemu by som tiež dala poriadku po hlave a zaživa ho zabetonovala -.-
Ja rozlisujem zamilovanost a lasku. Zamilovanost vnimam ako cisto emocnu vec a v laske vnimam aj racio zlozku. Ked to teda chapem takto, tak podla mna sa zamilovat da aj do viacerych ludi. Vid zmatene mlade nerozhodne duse. Laska vznikne casom, ked opadne zamilovanost, my si vlastne spolocne stravenym casom a zazitkami urobime z nejakej osoby vynimocnu, je to volba.
Ja myslim, ze na toto ti navod nikto neda, da sa argumentovat ako @15 , ale pokial nemate v zasade ziadnu krizu, tak by som nemenil, ludia niesu veci a vase spolocne chvile, zazitky, vzajomne poznanie, porozumenie a zdielanie...to by vas malo spajat. Mozno to nieje o tom najst dokonaleho partnera, ale urobit si z partnera dokonaleho. Predstava, ze pri sebe ludia stoja v dobrom aj zlom je pekna, ale dnes sa to uz velmi nenosi, ked na badoo zriesis pomaly 5 rande na vecer. Ty musis vediet, ale pokial si v zasade spoko, nemenil by som urcite. Kebyze mam dlhodobu partnerku a zacne ma lakat nejaka ina, ale rozhodnem sa ostat u svojej, este by som jej to aj povedal a upevnilo by to nas vztah!
Spomenula som si na jeden citát. Neviem ako to presne bolo, ale pokúsim sa k tomu čo najviac priblížiť. "Ak ľúbiš dvoch ľudí naraz, vyber si toho, do ktorého si sa zamilovala ako druhého. Ak by si bola skutočne šťastná tak ani neuvažuješ o zmene."
Ale ... neviem či sa s tým stotožňujem. Skôr si myslím, že u prvého partnera ti chýba nejaká vlastnosť, ktorú ten druhý má. A teraz si rozmysli, či chceš vymeniť 90% za tých zvyšných 10%.
túto situáciu ti vážne nezávidím,mala som ju a bol to asi moj najväčší do*eb samou sebou ever...držím palce keď už to nevieš riešiť sama, vyrieši to čas. už je len otázne kto bude ten, čo bude revať v kúte (pravdepodobne to budeš práve ty ale ten pocit už asi dobre poznáš že?).. nejako to pojde hlavu hore, ideme ďalej
Viem si predstavit, ze sa to da, neviem si predstavit, ze v konvencnom monogamnom vztahu sa da s tymi citmi vysporiadat tak, ze sa vlk nazere a ovca zostane cela
Myslim, ze x vela ludi v dlhodobych vztahoch bolo v takejto situacii, a treba to riesit razne, s niektorym sa nekontaktovat, aspon kym ta ta aktivna zamilovanost neprejde. S ktorym, si netrufam odhadnut.
dá sa myslieť si že ľúbiš ak si myslíš že ľúbiš viac ľudí na raz, pretože ak je partnerská láska láskou, myslím si že sa tomu človeku odovzdáš celá a je jasné že niečo také osobité dokážeš cítiť iba k jednej osobe (toto sa týka partnerskej lásky)
môžeš ľúbiť oboch rodičov ... ale chlapov? ťažko sa dá potom hovoriť o tom že vôbec ľúbiš čo i len jedného
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@pravnik no.. moj by to rozhodne neprežil.. ten druhý sa snaží, ale je to časovaná bomba nuž neva, len som chcela vedieť či je to možné alebo si namýšlam blbosti
@simkkka ano.. to je to rozumné riešenie, viem viem však to už je moj problém, len ma fakt zaujímalo či to niekedy niekto mal a ako sa to riešilo
@kittynkaa okej, cítim sa na chvílu trocha lepšie Vďaka
PS: nedodrb 2 vztahy naraz kvoli "laske", ktora je originalna asi ako skutocnost, ze muzi maju pipika....i ten tvoj ho ma, tak neviem naco hned musis uzivat aj toho ineho
Ako dlho si teraz so svojim chlapcom? Mate nejakú krizu? Si s nim stastna? Vies si s nim predstavit budúcnosť? To, co citis k tomu druhemu nie je len chvilkove pobluznenie?
Lebo par znamych uz nechalo svojich partnerov kvoli niekomu inemu a po case si uvedomili ze to bola chyba a lubia toho. 1.
rozhodni sa podla svojho najlepsieho svedomia a vedomia
@silviaaa
@darkestangel ďakujem, asi na 5sek. si nepripadám ako najväčšia bitch na svete
@simkkka nechám toho druhého tak.. ale on s ňou aj tak už dlho nie je šťastný.. nebol ani predtým ako poznal mňa
@pijemzelenycaj 1vec je zahladieť sa, druhá vec je sadnúť si, budovať ten vzťah na "100% úprimnosti" a začať ho hlavne úplne inak, nič netajiť, ani to zlé čo bolí s mojím som skoro 3 roky.. dokým neprišiel ten druhý bola som si istá tým, že s ním chcem byť navždy a ani som nebrala do úvahy inú alternatívu. a mali sme krízu, ale prešli sme ju. len on ten druhý prišiel po nej. a chvílkové poblúznenie to určite nie je.. vážne no.. bodaj by bolo
@jurito a @erjedna
nemyslím si, že sa dá ľúbiť dvoch ľudí naraz.
@pijemzelenycaj no situácia sa práve začala riešiť sama, druhý mi dal košom lebo vraj sa na svojho nikdy nevykašlem. asi som to týmto fórom privolala, ale aj tak ďakujem za všetky názory a rady
a k tvojmu komentu @2 , fakt si chceš začať s človekom, ktorý už ženu má?
rozíd sa s priateľom a nájdi si niekoho úplne iného
naozaj neznášam ženy, ktoré sa snažia druhým ukradnúť frajera.. a ked ten frajer ťa fakt chce ako píšeš, tak jemu by som tiež dala poriadku po hlave a zaživa ho zabetonovala -.-
Ja myslim, ze na toto ti navod nikto neda, da sa argumentovat ako @15 , ale pokial nemate v zasade ziadnu krizu, tak by som nemenil, ludia niesu veci a vase spolocne chvile, zazitky, vzajomne poznanie, porozumenie a zdielanie...to by vas malo spajat. Mozno to nieje o tom najst dokonaleho partnera, ale urobit si z partnera dokonaleho. Predstava, ze pri sebe ludia stoja v dobrom aj zlom je pekna, ale dnes sa to uz velmi nenosi, ked na badoo zriesis pomaly 5 rande na vecer. Ty musis vediet, ale pokial si v zasade spoko, nemenil by som urcite. Kebyze mam dlhodobu partnerku a zacne ma lakat nejaka ina, ale rozhodnem sa ostat u svojej, este by som jej to aj povedal a upevnilo by to nas vztah!
Ale ... neviem či sa s tým stotožňujem. Skôr si myslím, že u prvého partnera ti chýba nejaká vlastnosť, ktorú ten druhý má. A teraz si rozmysli, či chceš vymeniť 90% za tých zvyšných 10%.
ale je to dosť naprd situácia..
Myslim, ze x vela ludi v dlhodobych vztahoch bolo v takejto situacii, a treba to riesit razne, s niektorym sa nekontaktovat, aspon kym ta ta aktivna zamilovanost neprejde. S ktorym, si netrufam odhadnut.
môžeš ľúbiť oboch rodičov ... ale chlapov? ťažko sa dá potom hovoriť o tom že vôbec ľúbiš čo i len jedného
zas a znova musím dať za pravdu @44
a zasmiať sa na @45