jasne, ze zalezi na tom, co chapeme ako "milovat" - ak to je mat silny pozitivny vztah voci niekomu, co zahrna snahu o to, aby bol dotycny stastny a zaroven schopnost milujuceho obetovat sa v prospech milovaneho, tak sa to da, mozem milovat svojich oboch rodicov, inych prislusnikov rodiny, priatelov, kadekoho. ale ak je to v tom uzsom zmysle, ze milovanie ako ten isty vztah, ktory vsak v sebe zahrna fyzicku pritazlivost a vysoku mieru vzajomnej intimity a tuzbu zdielat zivot s milovanou osobou do najvyssej moznej miery, tak potom urcite nie. moze sa mi pacit 1000 ludi, mozu ma pritahovat, mozem mat kamaratky, ktore ma pritahuju a zaroven ich mam rad, ale nemozem milovat viac ako jedneho cloveka a neviem si predstavit, ako by niekto mohol. podla mna ak by mohol, tak to nie je takato laska, aku mam na mysli no
mala som kedysi taký pocit,ale potom som si uvedomila, že je to hlúposť a že ten druhý ...sa iba pretvaroval no a priroszený taký nebol ....možno sa dá...ale ja by som to nedokázala
..ja som raz jednému človeku tiež túto otázku položila....nezdá sa mi, že by sa dalo milovať dvoch ľudí naraz..a vidím, že na to asi jednoznačná odpoveď neexistuje..
@udy1 no tak ze s jednym chodim a lubim ho ale druhy je byvaly ale toho lubim tiez a nevedia samozrejme o sebe to su len moje pocity,,, takze im neublizujem len sebe samozrejme
ale ublizujeŠ .. len to zatiaľ vevedia ... je pravda že čo oči nevidia srdce nebolí lenže aj tak to existuje .. len im to tajíš a to je rovnako škaredé .. že im nevieš povedať pravdu .. ale žijú v ilúzii a v klame
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale kazdeho inak
@alpanu - to mi vysvetlíš, čo máš so shocky???
@norry ty mas wewec, tak ciho!
@norrz : a ty ma milujes?
Aspoň pre mňa znamená slovo milovať to maximum čo k tomu jednému človeku môžem cítiť...
a presvedče ma, že nemám pravdu....