Urcite nie. Myslim, ze aj ked to bola chyba, tak to bolo kvoli niecomu takemu, co malo byt dobre, len to asi nevyslo. Alebo sa mylim? No neviem, ale minulostou sa netrap, aj ja som spravila vela chyb, kvoli ktorym som teraz rozumnejsia a viem, ze ich uz nikdy neurobim
nie. A je to len dobré. Môžeš si z toho zobrať niečo dobré do života. Prebral som si všetky tie megachyby čo som spravil za posledných 6 rokov a teraz robím niektoré veci lepšie. Aspoň si to myslím.
Zmier sa zo svojom minulosťou aby neničila tvoju prítomnosť = čo sa stalo sa už neodstane. A ak si spravila nejaké chyby aspoň si sa s nich poučila a snáď ich už nezopakuješ ,..
@goldenr jaaaj... ale takto to nemôžeš brať. Musíš vedieť trapas spracovať v tvoj vlastný prospech resp. aspoň tak aby ti to nevadilo. Keď to na teba niekto vytiahne, tvár sa že ti to nevadí, súhlas s ostatnými že to bolo fakt niečo, sama si z toho rob srandu... ľudí to tak prestane baviť a nakoniec sa na tom aj ty sama zasmeješ Ja som tých trapasov spravil aaaž moc takže viem o čo hovorím (píšem).
@7 Ale ano .. Velke trapasy su fajn vec! Raz od toho ziskas vacsi odstup a vies, co to potom je? Mas milion (uz potom) vtipnych prihod k rozpravaniu na dlhe chvile . A hej, mam take skusenosti, hoci vtedy som si tiez najradsej priala, aby sa to nejak dalo vymazat z mojej minulosti.
A niektore dokonca posluzili aj na vystrasenie urcitych jedincov .
ale nie vždy na to všetko zabudneš,len sa možno stratí tá bolesť,ale keď si na tie veci spomenieš tak ťa to bude štvať,a budeš si hovoriť prečo sa to stalo,alebo nestalo,prečo som to spravila tak alebo hentak...
Ale keďže každý deň sa ti stane niečo nové,dobré veci,tak tie staré,zlé spomienky postupne začnú zapadať prachom a už na ne nebudeš toľko spomínať,lebo sa budeš tešiť z prítomnosti.
@goldenr - všimni si tvar slovesa: stalo. minulý čas. nemusíš na to myslieť, ak nechceš, keďže na tom už aj tak nič nezmeníš. pouč sa, odpusť si, choď ďalej.
ked sa s tym vyrovnas,tak ze to prijmes,ze to bolo proste tak,bolo to zle,ale zivot ide dalej a ked v tom najdes aj nieco dobre,pretoze aj to negativne nas oboahcuje a robi zrelsimi,posuva nas to dopredu,skus to brat tak..urobila si chybý a tak si sa uz poucila,vies comu sa budes branit...alebo vies,co uz nikdy nechces zazit,alebo urobit,toto ti moze byt velkou pomocu do buducnosti,ktora zavisi od toho,ako sa k nej postavis,tak zij teraz pritomnost,nepremarni cas,skus zazit a vykonat co najviac dobrych veci,aby si raz bola so sebou spokojna..len musis chciet
na minulosť sa nedá zabudnúť......to som zistila aj samam na sebe.... snazila som sa zabudnut na vela vecí a chýb ktoré som spravila..ale to sa neda....takisto ako sa neda zabudnut na pekne veci...tak je este viac nemozne zabudnut na tie zle...ale ak totak velmi chces sku si zacat uzivat a mysliet stale len na priatelov...to mi pomaha hlavne po nejakych hadkach.....na ktore chcem zabudnut leb o ma to trápi....idem von s kamosmi a prevetram si hlavu nasmejeme sa az nas bolia bruchá a tecú nám slzy a potom uz len myslim na to ako nam bolo dobre....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale zabudnúť nechci. Stratila by si veľkú časť svojho ja, svojho života. Proste len dvihni hlavu a choď vpred bez ohľadu na to, čo bolo.
A niektore dokonca posluzili aj na vystrasenie urcitych jedincov .
@aguri500 ďakujem ale tak toto sa nikdy nestane
ale nie vždy na to všetko zabudneš,len sa možno stratí tá bolesť,ale keď si na tie veci spomenieš tak ťa to bude štvať,a budeš si hovoriť prečo sa to stalo,alebo nestalo,prečo som to spravila tak alebo hentak...
Ale keďže každý deň sa ti stane niečo nové,dobré veci,tak tie staré,zlé spomienky postupne začnú zapadať prachom a už na ne nebudeš toľko spomínať,lebo sa budeš tešiť z prítomnosti.
Keď to chceš teda optimisticky