Dá sa niečo zmôcť, (na mieste) keď mi autobusár z čipovej karty odoberie viac peňazí ako by mal? Môžem si v tej chvíli vyžiadať
No ide o to, vždy sa mi stane taká vec, že keď sa nepozriem na lístok hneď, je iný ako som chcela, ale keď sa pozriem ešte pri stroji vyjde mi to tak, že je správny.
Totiž jeden chuj autobusový mi skoro pravidelne hodí lístok o zastávku ďalej ako b
mala by si mu to povedať, ked nepomôže tak sa chod sťažovať na autobusovú stanicu mne sa to tiež furt ma ojebával aj som mu to povedal a začal potiť kktiny.. tak som skočil na autobusovú stanicu oni si vedia zistiť podľa lístka že ktorý je to šofér a odvtedy mi to už nerobil
@piter09 vieš ale kým ja ho upozorním zakaždým, a on s tým možno prestane. On robí chybu a ja mám čakať kým on prestane? to je choré, mal by prestať okamžite on nemal s tým ani začínať. A na mieste čo zmôžem on mi dal zlý lístok musí mi to nejak v ten moment nahradiť keď mi v ten moment vie dať zlý lístok.
@hoperpohroma na reklamáciu priamo na mieste ? ako mi to reklamuje? vráti mi peniaze? nevieš
@obo2242 ved to je to, vieš dostať sa na autob. stanicu kvôli nejakému dementovi ktorý roby chyby ma tiež stojí peniaze. Bez toho aby som musela niekam chodiť musí sa s tým dať niečo urobiť ma nehnevajte
@drobec186 no vystornuje, ty priložíš kartu, peniaze a ti vrátia (celá cena lístka) a potom si kúpiš ešte jeden lístok tam kam to naozaj má byť ...toto u nás jeden šofér robí dosť bežne x)
občas sa mi stane, že mi autobusár dá lístok inam, ale častejšie, že mi nedá študentský alebo proste rôzne iné nedorozumenia sa stanú a keď sa to stane, tak odtiaľ ani neodchádzam (pretože je pekné pozrieť si lístok hneď ako ho dostanem a nie keď prejdem pol autobusu...), poviem mu, o čo ide a on to napraví, nikdy nikde žiaden problém... (ofc, nie je trikrát nadšený, ani ľudia za mnou, ani ľudia v autobuse a ani ja, ale tak čo už)
@hoperpohroma ahá on má možnosť, to znie čudne...no len či ju aj využije potom neviem čo ak sa rozhodne nevyužiť. to ako podľa nálady asi ak chce urobí to ak ne ne, super prístup
@magorka takže ked mu poviem z fleku zlý lístok si mi dal starký?! bude musieť to urobiť teda mal by jóp?
@taylah život bez ních je krajší tak prečo ich neriešiť ...poviem mu o čo ide okej, no hej je to zdĺhavé ale nenechám sa okrádať a ked si to starenka v buse všimne až ked vystupuje to je už jej problém
@magorka tak sa budem aj ja hádať. Viem že to je jeho chyba, poviem mu to na mieste musí niečo s tým urobiť. A ked nie zariadim aby sme sa z toho miesta nepohli. Ja neviem proste zavolám mestého policajta, alebo ja neviem ale fakt ma potom nasere ten šofér. A dobre že sa hádala, mala pravdu pani..
@drobec186@16 kks,robíš s toho drámu, ja byť autobusárom tak ťa "nechtiac" privrem do dverí..
pokiaľ na neho hneď spustíš jak hysterická afektovaná piča tak ani iný prístup nemôžeš čakať späť..
si kúp auto a voz sa kade chceš a kedy chceš..nebudeš sa musieť hádať s niekym čo vytlačí milión lístkov milión ľuďom že si dovolil spravil chybu.. i keď teba by som si skôr predstavil ako schválne zrážaš chodcov na prechode len preto že si dovolili skrížiť cestu tebe! no spiknutie..
Ja som si (už celkom dávnejšie) chcela nabiť kartu za sto korún, išla som platiť dvestovkou, (ako znejú tie čísla teraz vysoko a nejako som bola zakecaná s kamarátkou, že som zabudla, že mi má vydať stovku... a on, svina jenna, nevydal. uvedomila som si to až keď som vystúpila. vtedy ma tá stovka mrzela ešte pár mesiacov tak sa neposer pre desať centov.
@mygate pekný predslov, ale pravdu povediac, ked by si to tak urobil ty, urob si to ja som založila fórum čo ma zaujíma tak pál dávať rady niekam inam alebo skôr blbé poznámky?! sopliak múdri.
@wind ja som hore napísala, že pár centov predsa nič nie je, ide tu o princíp ale to si tréba najprv vážiť paniaze mne je pár centov jedno. Mna hnevá ten človek ktorý to robí a nemal by. Ja snád chodím v buse na čierno?! nie, tak prečo by on mne mal zobrať z karty navyše?! o to ide nie o 10 centov trošku sa zamysli. Ale ak nerozumieš, bohužial..
"Mám 18 ale taký cirkus viem z toho spraviť, že je načase aby mu kus stiahlo riť." /facepalm
Vždy treba povedať kam cestuješ(názov zastávky), akú zľavu máš a či budeš platiť v hotovosti. Keď sa ale stane tak treba normálne povedať on ten lístok stornuje, peniaze ti dá v hotovosti alebo na kartu a dá ti nový lístok.
Keď už máš tých osemnásť tak sa správaj dospelo a možno aj ako mladá dáma a rieš to normálne. Nie je potreba nikoho za to zdrbávať.
tiež som chcela napisať o tom stornovani, ale vidim že to tu už napisali.. proste ti to stornuje (Ale musi to byť okamžite po tom, čo ti vyjde ten listok, myslim, že ked už dalšiemu človeku da, tak teba sa už stornovať nebude dať) a da ti druhy listok.. videla som to už tak robiť
@drobec186 tak počuj pani dospelá čo vie všetko najlepšie(opičovať)..
keď si taký hrdina čo nepotrebuje rady tak načo kurva robíš fórum..papri do autobusu a rieš si to tam..!
ja som písal o tom že tam netreba nabehnúť a hneď začať naokolo pľuť síru a jedové sliny.. so slušnosťou totiž ďalej zájdeš ale tebe tuším ide o to verejné poníženie (možno prepracovaného človeka,čo ty vieš..) a byť momentálnou hviezdou autobusovej linky..
dá sa to tak že ti vráti celú tú sumu na kartu a potom ti odpočíta cenu ktorú mal pôvodne odrátať... lenže záleží od autobusára napríklad minule som išla s kamošom a bol tam taký podráždený autobusár a mal nervy že mal skôr povedať že nechce vystupovať až na stanici
za prvé som nepovedala že nepotrebujem rady, za druhé ked som asi forum založila tak ma to zaujíma. za tretie napovedala som, že nepotrebujem blbé pripomienky konkrétne od teba. najprv si poriadne prečítaj čo v tom stále a potom si otváraj papuľu. Privri sa tam sám, alebo lepšie, pri vri si tam niečo sám. A kusni si do jazyka. Nejde o verejné poníženie. Ale na to by si niečo musel mať v hlave aby si tomu rozumel nejdem sa opakovať, ale študuj študuj inak jebeš kocky ktoré nie su k medytu veci chlapec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
+ uloz si k tomu par starych, aby si ho postrasila
šak mu to povedz,sa dohodnete
alebo sa just odvez o tú zastávku ďalej (však si si zaplatila) a potom choď naspäť peši
@hoperpohroma na reklamáciu priamo na mieste ? ako mi to reklamuje? vráti mi peniaze? nevieš
@obo2242 ved to je to, vieš dostať sa na autob. stanicu kvôli nejakému dementovi ktorý roby chyby ma tiež stojí peniaze. Bez toho aby som musela niekam chodiť musí sa s tým dať niečo urobiť ma nehnevajte
@magorka
no stornovať ale peniaze aj uvidím,, teda no centy ? jak to prebieha ? však sa pýtam či na mieste už 3krát tu
občas sa mi stane, že mi autobusár dá lístok inam, ale častejšie, že mi nedá študentský alebo proste rôzne iné nedorozumenia sa stanú a keď sa to stane, tak odtiaľ ani neodchádzam (pretože je pekné pozrieť si lístok hneď ako ho dostanem a nie keď prejdem pol autobusu...), poviem mu, o čo ide a on to napraví, nikdy nikde žiaden problém... (ofc, nie je trikrát nadšený, ani ľudia za mnou, ani ľudia v autobuse a ani ja, ale tak čo už)
@magorka takže ked mu poviem z fleku zlý lístok si mi dal starký?! bude musieť to urobiť teda mal by jóp?
@taylah život bez ních je krajší tak prečo ich neriešiť ...poviem mu o čo ide okej, no hej je to zdĺhavé ale nenechám sa okrádať a ked si to starenka v buse všimne až ked vystupuje to je už jej problém
pokiaľ na neho hneď spustíš jak hysterická afektovaná piča tak ani iný prístup nemôžeš čakať späť..
si kúp auto a voz sa kade chceš a kedy chceš..nebudeš sa musieť hádať s niekym čo vytlačí milión lístkov milión ľuďom že si dovolil spravil chybu.. i keď teba by som si skôr predstavil ako schválne zrážaš chodcov na prechode len preto že si dovolili skrížiť cestu tebe! no spiknutie..
Vždy treba povedať kam cestuješ(názov zastávky), akú zľavu máš a či budeš platiť v hotovosti. Keď sa ale stane tak treba normálne povedať on ten lístok stornuje, peniaze ti dá v hotovosti alebo na kartu a dá ti nový lístok.
Keď už máš tých osemnásť tak sa správaj dospelo a možno aj ako mladá dáma a rieš to normálne. Nie je potreba nikoho za to zdrbávať.
keď si taký hrdina čo nepotrebuje rady tak načo kurva robíš fórum..papri do autobusu a rieš si to tam..!
ja som písal o tom že tam netreba nabehnúť a hneď začať naokolo pľuť síru a jedové sliny.. so slušnosťou totiž ďalej zájdeš ale tebe tuším ide o to verejné poníženie (možno prepracovaného človeka,čo ty vieš..) a byť momentálnou hviezdou autobusovej linky..
teraz by som ťa do tých dverí privrel určite.
za prvé som nepovedala že nepotrebujem rady, za druhé ked som asi forum založila tak ma to zaujíma. za tretie napovedala som, že nepotrebujem blbé pripomienky konkrétne od teba. najprv si poriadne prečítaj čo v tom stále a potom si otváraj papuľu. Privri sa tam sám, alebo lepšie, pri vri si tam niečo sám. A kusni si do jazyka. Nejde o verejné poníženie. Ale na to by si niečo musel mať v hlave aby si tomu rozumel nejdem sa opakovať, ale študuj študuj inak jebeš kocky ktoré nie su k medytu veci chlapec
a vôbec, prečítala si si všetky svoje reakcie v celom fóre? potom by ti asi malo byť jasné prečo som napísal to čo som napísal..
a nehádaj sa tu so mnou, choď sa hádať do busu
*pekný nový rok želám*
@bambinoo v detve nie načo bus, no napr. do Zv prímestká jednoducho.