Stalo sa vám už niekedy, že sa vám sníval niekoľko dní ten istý sen? Nevadilo by mi to, keby nebol zlý. Neviete ako tomu môžem zabrániť/Dá sa sen nejako ovplyvniť? Ď.
Dosť často sa mi snívalo o otcovi, kedysi každý deň, teraz je to našťastie už len raz do týždňa. A neviem o čom je tvoj sen, ale sny väčšinou premietajú naše veľmi silné zážitky, alebo nespracované spomienky, ktoré cez deň potláčame, proste čokoľvek, čo s nami zamávalo a nedá nám to pokoja.
Takže... najlepšia rada, čo ti môžem poskytnúť, je prestať sa danej veci báť /i v skutočnosti/ a niekomu sa s tým zdôveriť, porozprávať sa o tom s niekym a pohľadať nejaké riešenie.
@depropex AU mňa je akurát ten problém, že ja si to neuvedomujem, takže to beriem celé ako skutočnosť, keď sa preberiem, už je neskoro, ale až vtedy bohužiaľ zistím, že to bol LEN sen. Ale ďakujem.
@palacinocka ale tak naposledy sa mi snivalo ked sal asi tak 18r. a to som bojoval s kamaratmi zo zombikami ako sport ja sa snazim aby sa mi nesnivalo nic, lebo v dobe ked sa ti nieco sniva tak mas nedostacujuci spanok, takze ja ked idem spat uplne vypnem a mam pokoj
Sníva sa ti o tom, čo prežívaš, o nevyriešených veciach... Takže si premysli, čo je v tvojom aktuálnom živote zlé, nedoriešené, vyrieš to a bude to oukej
@grossbitch Mám bezproblémový takmer dvojročný vzťah, ktorému nič nechýba a v tom sne som vždy ja a môj frajer a vždy nejaké dievča, ktoré ho strašne zmotáva a on sa vždy dá zmotať a ja vždy v tom sne plačem( aj keď sa prebudím z toho sna). Nikdy som nežiarlila nejako prehnane, ale môžem napísať že teraz to so mnou nie je normálne, ako začínam žiarliť, nespoznávam sa, nechcem aby to tak bolo. Som si istá, že ma miluje a že má len mňa ale aj napriek tomu je to so mnou strašné, aj keď ma každý deň presvedčí o tom ako ma ľúbi.
@palacinocka Strach o stratu milovanej osoby nemusí predstavovať len tvoj priateľ (hoci sa ti to v sne tak zobrazuje). Nejaká kamarátka, rodina, iní ľudia?
asi závisí od toho, na čo myslíš, lebo keď som si pred spaním zvykla čítať jednu freudovu knižku o snoch tak sa mi potom vždy také haluze snívali, že koniec
lebo sen sú vraj nejaké tvoje potlačované myšlienky, ktoré vedomie vylučuje v pre teba spracovateľnej podobe prostredníctvom sna
vsetko sa da a existuje technika ktorou moze kazdy ovplyvnovat svoje sny.. len je riziko ze sa zaseknes niekde medzi a ani prebudit ani zaspat uplne ale inak ked sa mi sniva nieco zle spomeniem si ze sa mozem zobudit a zobudim sa
čiastočne sa možno dá ovplyvniť, niekedy som mával sny na pokračovanie - viac nocí ako príbeh, tie ma bavili, no v posledných rokoch nemám žiadne sny :/
viem ovplyvnovat len tie zaciatky, ked zaspavam, este celkom nespim ale uz sa mi sniva.. vtedy to ide, je to parada, som vo svete bez hranic kde je vsetko mozne.. vsetko len skoda ze to trva kratko lebo potom zaspim tvrdsie a uz je to v haji..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
stalo sa mi ze sa mi snival rovnaky sen , vacsinou sa da ovplyvnit tym ze si uvedomis ze je to sen a ty si manipulator ktory to moze ovladat
Takže... najlepšia rada, čo ti môžem poskytnúť, je prestať sa danej veci báť /i v skutočnosti/ a niekomu sa s tým zdôveriť, porozprávať sa o tom s niekym a pohľadať nejaké riešenie.
áno sen sa dá ovplyvniť erekciou .
Raz sa mi snívalo aj pokračovanie že som prežila a ušla a odvtedy už nie
asi závisí od toho, na čo myslíš, lebo keď som si pred spaním zvykla čítať jednu freudovu knižku o snoch tak sa mi potom vždy také haluze snívali, že koniec
lebo sen sú vraj nejaké tvoje potlačované myšlienky, ktoré vedomie vylučuje v pre teba spracovateľnej podobe prostredníctvom sna
teda, aspon tak som sa v škole dozvedela
som super a idem spac