Myslim ze sa da, ale clovek musi chciet. Ja som po kazdom prestahovani (boli 3) stratil kontakt so vsetkymi kamosmi lebo som bol lenivy a teraz to celkom lutujem.
nech si hovorí kto chce čo chce... za kamaratstvo to možte povžovať ale už to nebude ako pretým... bude to skor kamaratstvo o spomienkach... sama som to zažila.. aj ked sa budete často stretávať už to nebude také.. a každý človrk potrebuje fizycku pritomnosť niekho komu verí.. tak sa časom nájde nahrada..
priateľstvo nie je vzťah, nestroskotá ked spolu často nie ste a nehrozí nevera... i ked to priateľstvo možno trochu zhrdzavie, lebo aj ty a aj druhá osoba si to možno vynahradíte tým, že si nájdete nejakého iného priateľa popri tom, ktorý nahradí toho neprítomného a bude splňať rovnaké účely.. a ešte tu hrozí, že sa každý zmeníte, a ked sa potom stretnete tak si budete ako cudzí
@lucia199513 Však jasne že nie vždi a každému pomôže webkakera a mikrofón ale pr videohovore si môžeš s dotičnou osobou omnoho lepšie pokecať ako len cez telefón alebo internet.
podľa mňa to zmyselxD nemá...mne sa kamarátsvo rozpadlo, apodľa mňa je zbytočnosť udržiavať priateľstvo na tak veľkú vzdialenosť, keď sa ani s tým človekom nemôžeš stretnúť osobne
@lucia199513 Ja ti rozumiem, bez stretávok je to ťažšie ale nazvať to zbytočnosťou je trocha prehnané nemyslíš ? To potom načo si na birdzi ? veď tu sú všetci od seba na kilometre ďaleko.
no to som chcela Ďalej povedať, kamarástva na birdzi a všeo. na internete sa mozžno ani kamarátstvami nazvať nedajú...nemáš istotu že ten človek vôbec má toľko rokov koľko uvádza...
@bludiacisvetom kamaratstvo je presne o tom.. ! krehkejšie ako vztah.. hrozí nevera.. nieste spolu často nájdeš si novú kamošku a budeš ju brať za naj.. je to ešte krehkejšie ako vztah..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Pre niektorych ludi je priatelstvo v prvomrade o zazitkoch, traveni volneho casu.....
Ini ho vnimaju z inej perspektivy.......... blizsie nedefinovatelnej
veď funguje internet, telefón, pošta, dopravné prostriedky...
podla mna nie, mam osobne skusenosti...a ta webkamera a mikrakxD...co to pomoze?
to je pravda, ale postupne každý už bude žiť svojim životom, a postupne sa na to priateľstvo zabudne...keĎ s tým človekom osobne nestýkaš
podľa mňa to zmyselxD nemá...mne sa kamarátsvo rozpadlo, apodľa mňa je zbytočnosť udržiavať priateľstvo na tak veľkú vzdialenosť, keď sa ani s tým človekom nemôžeš stretnúť osobne
no to som chcela Ďalej povedať, kamarástva na birdzi a všeo. na internete sa mozžno ani kamarátstvami nazvať nedajú...nemáš istotu že ten človek vôbec má toľko rokov koľko uvádza...
ja mám uvedený pravý vek...často máš aj prípady, že nejaký 40 ročný starý chlap má uvedený vek 18, tak ani to nie je s kostolným poriadkom
ja si myslím, že toho mazania by bolo dosť:d, keďže takých exotov, čo naháňajú mladé žaby, je dosť
no...nebudem sa radšej vyjadrovať, podľa mňa má každý s tými ľuďmi problém:d...ale myslím, že sa to dá zistiť, či človek klame o veku al. nie