chcela som ist na aljasku a napisat roman ako jack london o bielom tesakovi...dokonca som zacala so sagou hlada sa vlk, ktora mala 5 stran, co bol v tom case vrchol mojej spisovatelskej tvorby a so sesternicou sme chceli vyriesit problematiku tulavych zvierat, tak sme pre celu rodinu organizovali hrozne nudne divadielka za 10 kroun. za vytazok sme kupili balenie psich keksov, len problem bolo najst tulaveho psa, tak nakoniec skoncili u susedovho svoje sny som v detstve aj scasti realizovala...teraz by som uz ani nechcela
Len detske sny su jedina na ktorych zalezi. Detske sny su jedine, ktore neumieraju, iba dospely na nich zbudaju.
Detske sny maju azda iba jednu chybu - zacina slovami: "az budem velky..."
Vo chvili, ked sa clovek stava velkym, zabuda na svoje detske sny. Tych par ludi, co nezabudnu, su ty co dokazu zmenit svet.
no ja som chcela lietať, čarovať (to všetko stále chcem)...a chcela som písať rozprávky pre deti (áno v 6 rokoch som chcela písať rozprávky pre deti
pochybujem že sa čokoľvek z toho dá splniť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Treba ho hlavne mať, a ísť za ním, a mať dosťi šťastia.
Potom život krásny.
a to druhe sa mi nesplni urcite a to prve jedine keby viem tancovať
Detske sny maju azda iba jednu chybu - zacina slovami: "az budem velky..."
Vo chvili, ked sa clovek stava velkym, zabuda na svoje detske sny. Tych par ludi, co nezabudnu, su ty co dokazu zmenit svet.
pochybujem že sa čokoľvek z toho dá splniť