@anonym69 neda sa .... naopak to ide velmi lahko, ale tak jak pises ty .... ROZHODNE URCITE NIE ..... KURVA KURVOU OSTANE A NEKURVA SA KURVOU STANE AMEN
ona sa zmeni aj sama niekedy v 35tke ked bude videt ze ju vsetci maju len za kurvu a nik ju nechce a ona uz bude chcet rodinu a ver tomu Slovensko je mala zaprdena krajina tu kazdy kazdeho pozna a o kazdom sa vsetko zisti.
@18 niektori ludia vedia pouzit aj kondom, najma ak osoba myslela zamestnanie prostitutka, tie ked sa vlacia s roznymi chlapmi tak urcite to s nimi nerobia bez kondomu
@hoperwale dobre to je jedna vec...prostitutka je kurva za peniaze, ale kurva, co len tak jebe s kadekym na diskotekach je pod uroven prostitutky....a sice mozu pouzivat ochranu, ale tam ide aj o tu duchovnu stranku toho, ze je niekto kurva a potom nech sa nedivi, ze slusni ludia nemaju k nej ziadny respekt
@momoglamorous ak myslel kurvu povahou, tak ta sa podla mna ani nezmeni
ale je zas rozdiel byt kurva a mat rada sex, lebo ta dotycna moze proste mat rada sex a nemat priatela tak si uziva a ked ma priatela, robi to vyhradne s nim (aj ked casto) a zas nie je baby ktore sa vyzivaju v podjebavani
@hoperpohroma ked ma niekto rad sex, tak samozrejme, ze to nie je nic zle, ale podla mna by na to clovek mal mat staleho partnera a nie len tak si uzivat, to je podla uplna chujovina, lebo sex je podla mna nieco viac nez len tak jebat s kadekym, koho vidim prvy den, malo by tam byt nieco citovejsie, to je moj nazor
a ked uz je zena, ktora si rada len tak uziva, pochybujem, ze by ju nejaky normalny chlap chcel do vztahu, uz len kvoli tomu, ze ma vytahanu picu a mozno jebala s polkou mesta/dediny, teda pokial sam on nie je nejaky kurevnik, potom by mu to bolo aj jedno a dokonca sa mozno aj podjebavaju navzajom a taky vztah je uplne o nicom...
@momoglamorous podla mna ked pouziva ochranu a samej jej to nevadi tak je to cisto jej vec.. zvierata to neriesia, znasilnia kadeco svojho druhu.. viam ze ludia by sa zo zvieratami porovnavat nemali ale stale v sebe mame ten instinkt, je to proste prirodzene tak naco to potlacat.. ja rozlisujem dve veci a to sex a milovanie sa..
@natuska6262 uplne jednoducho zmenim jej prostredie , myslenie , vyjadrovanie a hotovo mysia splnena a prety vomen nepozeram len ma kurevsky to ziena pritahuje a nejde len o sex ... Niesom stych ktory hladaju zienu svojich snou Aby neskor zistili ze milovali len predstavu o doticnej ... Jednoducho si ju vytvorim znej
@anonym69 vytvoriť by si si nemal niekoho,to je to isté,ako ked si vytvoríš figurínuz,to už nebude ona...do ktorej si sa " zamiloval " ,zahladel si sa do takejto ..ehm,ako to nazvat,lahkej no ...tak a co cakas,ze ona sa zmení ? ked ju vytrhneš z toho prostredia ?
@natuska6262 ale bude bude vsetci sme v neustalom vyvoji a transformaci v kazdom aspekte bytia ... A neviem kedy som napisal ze som sa do nej zamiloval ... Ako vidim doplnas situaciu podla vlastnych predstav ... Nechcem ju vytrhnut s jej prostredia urcie nie to posledne co by som spravil je rozhodovat za niekoho o jeho slobodnom rozhodnuti ... Chcem jej len pomoct a viac ani sam neviem co a toho bude lebo nezamyslam sa daleko do buducna tak ci tak pride skoro a potom budem zase o nieco mudrejsi ...
@ak ým spôsobom dplnam všetko sama ?akú predstavu myslíš ?
ale ved áno,ty sio nepovedal,že ju miluješ,ja viem,preto práve tie uvodozovky,ale tie si si asi nevšimol chápem ....ale ved teraz si napísal,že ju " zoberieš z prostredia a tak " ..tak ako mám tomu chápať ?
Da sa...ak ju najprv zivot "vycvici", klesne jej atraktivita, zvysi sa vek a ona sa z toho nezblazni a nebude mat depky a komplexy kvoli "starym dobrym casom" , ale prehodnoti svoj zivot,hodnoty a pritom sa este musi obklopit milymi, laskypnymi ludmi a tymto nakoniec sa z nej stane prijemna zenska...viem, trochu sci-fi Ale treba davat pozor na to, aby znova nemala pocit,ze je strasne obdivovana a krasna a kopu ineho ako za mlada, lebo potom sa vsetko vrati do starych kolaji a znova z nej bude defka Je to proste v povahe a v tom, co jej zivot (okolie) ponuka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Mňa by len zaujímalo čo ju robí tou defkou? či robi v bordeli alebo šlape chodníky?
a skôr by ma zaujímalo, načo to akože riešiš? o___O chceš meniť svet, či čo?
*hoperpohroma
Ale k otázke.. myslím si že nedá.
ale je zas rozdiel byt kurva a mat rada sex, lebo ta dotycna moze proste mat rada sex a nemat priatela tak si uziva a ked ma priatela, robi to vyhradne s nim (aj ked casto) a zas nie je baby ktore sa vyzivaju v podjebavani
a ked uz je zena, ktora si rada len tak uziva, pochybujem, ze by ju nejaky normalny chlap chcel do vztahu, uz len kvoli tomu, ze ma vytahanu picu a mozno jebala s polkou mesta/dediny, teda pokial sam on nie je nejaky kurevnik, potom by mu to bolo aj jedno a dokonca sa mozno aj podjebavaju navzajom a taky vztah je uplne o nicom...
nekukaj toľkokrát pretty woman
ale ved áno,ty sio nepovedal,že ju miluješ,ja viem,preto práve tie uvodozovky,ale tie si si asi nevšimol chápem ....ale ved teraz si napísal,že ju " zoberieš z prostredia a tak " ..tak ako mám tomu chápať ?
treba nakopnutie v tu zmenu v nej... pomoc okolia pomôže... ale nezmení to
a čo ak jej to tak vyhovuje? ak má také priority a hodnoty... načo to meniť? a často je lepšie keď sa človek stará sám o seba a nejebe do druhých....
@26