....moja matka my omylom spalila moju kartu kde bolo napisena PIN a PUK kod od telefonu...teraz sa neviem dostat do telefonu a mam zablokovany PIN a musim dat PUK kod ale ja ho nepoznam ...da sa stym este niec
no alebo existuje aj ina moznost, ze si pravia tel. kartu s tym istym tel. cislom mam pocit. ak by ti nedali za mierny poplatok puk kod. ale u operatora by ti to mali v pohode psravit ale zasa za poplatok. ale ako to, ze si nevedela pin kod karty?
Da sa vyziadat novy puk od tvojho operatora. Tiez som raz mal podobny problem
To cislo ti ale pride postou ( aspon tak to bolo pred tym ) musis si tam bud zavolat alebo cez internet vyplnit formular. Za sluzbu sa plati. U mna to tusim bolo nieco okolo 100 SK.
Tak co ja viem, tak sa to da priamo u operatora, v jednej z predajni, tam ti to spravina na pockanie, alebo potom staci zavolat na 12345, tam zvolit rozhovor s nejakym prislusnikom operatora, ci ako to nazvat a on si od teba vypyta veci co sa tykaju tej karty, ako t.c. na koho je ta karta pisane, mozno este datum narodenia, alebo rodne cislo a potom ti to postou poslu, ale ci sa za to plati tak to neviem, ci to uz zmenili, ale nezda sa mi, ze sa za to plati, ja som to mal zadarmo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
To cislo ti ale pride postou ( aspon tak to bolo pred tym ) musis si tam bud zavolat alebo cez internet vyplnit formular. Za sluzbu sa plati. U mna to tusim bolo nieco okolo 100 SK.