Ahojte. Náhodou som sa dostala k tomuto TP-Link TL-WR841ND (odpísané zo zadnej strany) a napadlo ma, či by sa to nedalo nastaviť ako "repeater", to znamená že to dám len do elektriky a ono si to zoberie signál z môjho wi-fi AP a zosilnený pošle ďalej. Chc
Však sa pohraj v nastaveniach. Väčšinou sa dá jednoducho nastaviť v akom režime má pracovať, buď ako router, alebo opakovač alebo ešte čosi na čo si teraz nespomínam.
@leginacka to ze nejaky router ma na papiery konkretnu funkcionalitu, este nemusi hned znamenat, ze je to naozaj funkcne uz mi rukami preslo X routerov, ktore sa na papiery dali nastavit ako repeatery, bridge atd a hovno z toho.. Ked chces pouzivat router aj na nieco ine ako obycajne vysielanie signalu, tak TP-Link urcite nie je to prave orechove
Kazdopadne mozes si tam nainstalovat OpenWrt a potom z neho spravis bez problemov aj repeater, kedze ako hovoris WDS to ma.
@tommyhot už som ho vyhodila, to mi len tak dali nepotrebný, zohnala som si huawei ws320, pichla do zásuvky, stlačila čudlík a všetko ide ... máš pravdu, ten tp-link je odpad :/
@finrod joj chlapci neštvite ma, lebo si tú hru nainštalujem ... a to mi bude rovnako fungovať na iPade ako na PC????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
WDS to má, dokonca na youtube je návod ako to urobiť a aj im to tam funguje, ale asi si nerozumie s netgearom :/
Kazdopadne mozes si tam nainstalovat OpenWrt a potom z neho spravis bez problemov aj repeater, kedze ako hovoris WDS to ma.
@finrod joj chlapci neštvite ma, lebo si tú hru nainštalujem ... a to mi bude rovnako fungovať na iPade ako na PC????