co mna skor stve (namiesto stupidnych otazok, ktore kladies ty), je to, ze kopec ludi tuto na birdze neudaju mesto alebo aspon zhruba miesto, odkial su... maju tam popisane same bludy ako napr. v krajinke zazrakov, alebo tak podobne to dost odradza hladat niekoho mileho v tvojom okoli...
Ako sa máš? Videl som váš profil dnes v (birdz.sk) a pocit kontaktu you.I pocit, že sme sa môže stať zápasy. (Anirabugiba@hotmail.com ) je môj kontakt. Láskavo vytvoriť kontakt, ak ste interested.so, že môžem dať ste moju fotku, aby ste vedeli, kto som.
Moje meno je Anira. I oceníte, ak budete dávať dobrý reaguje.
Vďaka a zostať požehnal.
(Spomeňte si na diaľku, farby či veku nezáleží, ale láska veľa veciach v živote)
Anira
Hello My Dear
How are you? I saw your profile today at(birdz.sk) and feel like contacting you.I feel we may become matches.(anirabugiba@hotmail.com ) is my contact. Kindly make a contact if you are interested.so that I can give you my picture for you to know who i am.
My name is Anira. I will appreciate it if you give a good responds.
Thanks and remain blessed.
(Remeber the distance,colour or age does not matter but love matters alot in life)
@ikuto ... je pekne mat nejaky ideal ,ale aj keby mu take reci niektora odpisala ,tak by im to dlho nevydrzalo..Takze teraz budem vraviet vseobecne ,velakrat vidim ze sa zjavy niekde " hladam pekne dievca..." pozriem na dotycneho fotku a je to uplny stromak... nieje to trosku moc hladat peknu pre niekoho kto sa o seba max . nestara?
@junkychess hej to si vystihla, ale tak tí čo si hľadajú dajaké dievča na nete tak boužiaľ sú väčšinou si všetci podobní ale hľadať si dajaké dievča celkovo cez net je trošku blbosť, pretože v "reáli" sú ľudia dosť odlišní ako na internete...
ono hľadám pekné dievča je v podstate podľa mňa len fráza... keby napísal iba že hľadám dievča s ktorým sa môžem zoznámiť tak by to bolo asi lepšie
a ešte ide o to, že všade je to väčšinou (nehovorím že vždy) tak, že chalan proste robí prvé kroky vo vzťahu, nie dievča, čiže pochybujem že sa dakto ozýva na takéto "inzeráty", pokiaľ teda on nevyzerá nejak extra "pekne"
@ikuto no ved aj ja sa cudujem ci ich to stale bavi takto to vypisovat .. takze chalan by mal rovno napisat nejaku (zmyselnu) TS/RP alebo ktoviecoeste a necakat ze mu vsetko padne doruk ..
a to mas recht ze vrana k vrane sada ...takze asi sme sa zle pochopili ale vysledok je ten ze mame podobny nazor..
dá sa niekde s takou zoznámiť, hoci je to málo pravdepodobné, no utečieš, lebo sa jej zľakneš ... všetci sa nás boja ... teda... hlavne takých, čo sú ešte aj inteligentné k tomu ...
da sa ja som si nasiel na jednej zoznamke fakt dobru milu a peknu babu a zatial sme aj stastny ale to som mal asi strasne vela stastia a aj tak byva asi 40km odo mna...
Taketo nieco nepoukazuje na dotycneho charakter, ale na jeho zufalost, ked si musi hladat zensku na nete
Lebo to je mozno dorbak, mozno prispeva aj oragnizacii "dobry anjel" a co ja viem kde este... Mozno vynasa starym babkam smeti, a dokonca im aj tazky nakup odnesie az domov a neziada ine len svoj dobry pocit z pomoci bliznemu...
Ale ! ...Je to chudak, lebo nevie vyjst do mesta, sadnut si do baru a vyhliadnut si prvu koketu, ktora ho zaujme.
Prihovorit sa a dotiahnut vec aspon k dobrej noci
Alebo sa opytat na titul nejakej knihy milo vyzerajucej knihovnicky a postupovat podobne... Tak ci tak, je to ubohe...
Chlapi, ved mame gule a sme lovci, co chces ulovit na nete ?!?!?
@junkychess ...Vsetky moznosti cez net su zufale, ak osoba brusi ocean internetu so zaujmom najst si "partnera/partnerku"
...Co je to s vami ludia ?! Kde je ta radost z prveho kontaktu, ktory ale nie je dohodnuty, je nenasilny, spontanny ?
Kde su vzajomne pohlady, s nimy spojena nervozita a celkove vzrusenie z neznamej osoby s ktorou zacinate flirtovat a dotycna/dotycny je pri vas.
Mozte jej/jemu hladiet do oci... Vidiet usmev na perach, iskru v ociach...
Ja osobne zboznujem ten nahly prisun testosteronu, ktory mi az v usiach busi pocas tejto cinnosti, spontanneho zoznamovania sa, flirtovania a uzivaniu si zaujmu...
Neviem si ani predstavit, ako si takyto typek moze pri pohlade do zrkadla povedat, "som chlap" ...Ci ho to vobec napadne, ak sa takto "srackarsky" cez net snazi vobec zoznamit
Takyto chlapici, musia byt z prveho fyzickeho stretnutia nesmierne nervozny. Dokoca verim tomu ze takyto typek na prvom "dohodnutom" rande pokazi co len pokazit moze
Prepacte, ale mne sa nad tym vsetkym rozum zastavuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@kawanabe +1
Dobrý deň, môj drahý
Ako sa máš? Videl som váš profil dnes v (birdz.sk) a pocit kontaktu you.I pocit, že sme sa môže stať zápasy. (Anirabugiba@hotmail.com ) je môj kontakt. Láskavo vytvoriť kontakt, ak ste interested.so, že môžem dať ste moju fotku, aby ste vedeli, kto som.
Moje meno je Anira. I oceníte, ak budete dávať dobrý reaguje.
Vďaka a zostať požehnal.
(Spomeňte si na diaľku, farby či veku nezáleží, ale láska veľa veciach v živote)
Anira
Hello My Dear
How are you? I saw your profile today at(birdz.sk) and feel like contacting you.I feel we may become matches.(anirabugiba@hotmail.com ) is my contact. Kindly make a contact if you are interested.so that I can give you my picture for you to know who i am.
My name is Anira. I will appreciate it if you give a good responds.
Thanks and remain blessed.
(Remeber the distance,colour or age does not matter but love matters alot in life)
Anira
ono hľadám pekné dievča je v podstate podľa mňa len fráza... keby napísal iba že hľadám dievča s ktorým sa môžem zoznámiť tak by to bolo asi lepšie
a ešte ide o to, že všade je to väčšinou (nehovorím že vždy) tak, že chalan proste robí prvé kroky vo vzťahu, nie dievča, čiže pochybujem že sa dakto ozýva na takéto "inzeráty", pokiaľ teda on nevyzerá nejak extra "pekne"
a to mas recht ze vrana k vrane sada ...takze asi sme sa zle pochopili ale vysledok je ten ze mame podobny nazor..
odpoveď na tvoju otázku
asi tolko
Taketo nieco nepoukazuje na dotycneho charakter, ale na jeho zufalost, ked si musi hladat zensku na nete
Lebo to je mozno dorbak, mozno prispeva aj oragnizacii "dobry anjel" a co ja viem kde este... Mozno vynasa starym babkam smeti, a dokonca im aj tazky nakup odnesie az domov a neziada ine len svoj dobry pocit z pomoci bliznemu...
Ale ! ...Je to chudak, lebo nevie vyjst do mesta, sadnut si do baru a vyhliadnut si prvu koketu, ktora ho zaujme.
Prihovorit sa a dotiahnut vec aspon k dobrej noci
Alebo sa opytat na titul nejakej knihy milo vyzerajucej knihovnicky a postupovat podobne... Tak ci tak, je to ubohe...
Chlapi, ved mame gule a sme lovci, co chces ulovit na nete ?!?!?
Popremyslaj o tom @dar3bak...
-Mier s vami-
ale ked to clovek vylepi na plochu ze rovno hlada niekoho ...tak to je fakt zufale!
...Co je to s vami ludia ?! Kde je ta radost z prveho kontaktu, ktory ale nie je dohodnuty, je nenasilny, spontanny ?
Kde su vzajomne pohlady, s nimy spojena nervozita a celkove vzrusenie z neznamej osoby s ktorou zacinate flirtovat a dotycna/dotycny je pri vas.
Mozte jej/jemu hladiet do oci... Vidiet usmev na perach, iskru v ociach...
Ja osobne zboznujem ten nahly prisun testosteronu, ktory mi az v usiach busi pocas tejto cinnosti, spontanneho zoznamovania sa, flirtovania a uzivaniu si zaujmu...
Neviem si ani predstavit, ako si takyto typek moze pri pohlade do zrkadla povedat, "som chlap" ...Ci ho to vobec napadne, ak sa takto "srackarsky" cez net snazi vobec zoznamit
Takyto chlapici, musia byt z prveho fyzickeho stretnutia nesmierne nervozny. Dokoca verim tomu ze takyto typek na prvom "dohodnutom" rande pokazi co len pokazit moze
Prepacte, ale mne sa nad tym vsetkym rozum zastavuje