Povedala som si, ze kazda suma nad 2€, ktoru obdrzim len tak, sa z minimalne 50% odlozi do prasiatka a nebude sa vyberat a basta! Takze ano, samozrejme. Vlastne ani nemam kde minat peniaze.
Detto čo @mezomus len s tým rozdielom, že ja fajčím oveľa menej ako on. Ale rada pijem pivo a vysedávam v krčmách, takže všetky (teda takmer všetky) peniaze idú tam Ale keď je treba, viem ušetriť. Len ešte nebola príležitosť
nedostávam vreckové,len tak na narodeniny na meniny mi dajú.teraz som dostala na birmovku...ale tak tie peniaze nechávam na školu a také malé položky,tak to mi väčšinou hradia rodičia alebo si vezmem bezúrokovú pôžičku od sestry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale som tak nalinkovaná, že nepredvíané, okrem posledného oservisovania auta za 170 eur, ani nemávam.
ale keď vám chodí výplata raz za pol roka, fakt ťažko sa šetrí
a momentálne sa budem veľmi snažiť aj o to šetrenie na "horšie časy", lebo ma prestáva baviť to počítanie zo dňa na deň :/
ono by sa dalo, ale... musim zacat prestat kupovat blbosti!
čo si nezarobím to nemám