@2 tiež som nad tou prácou uvažovala, ale nemám zatiaľ vodičák.. ale čítala som o tom na nete.. už to nie je až taká istá práca.. tak možno neskôr, ak by sa dalo, niekde pomimo..
@simulet tak skús nájsť niečo.. napríklad cez www.profesia.sk .. tam som našla jeden inzerá, že plat od tých 1 500e.. ale tak to naozaj podľa mňa závisí od toho, ako sa ti bude dariť, a či na trhu už nebude príliš veľa maklérov v tvojom okolí a tak.. treba sa len popýtať no..
@tryptaminedream Tak, hlavne pri dnesnom trhu s realitkami ked si realitaci v Bratislave zrazu uvedomili ze ich tretotriedne byty s dvojnasobnymi cenami priemernej novostavby vo Viedni uz nikto kupovat nebude. Za, pani manazeri zo Zippu?
Moj znamy z Liptovskeho Mikulasa si robil maklersky kurz ked sa hlasil do » www.herrys.sk, podla mna to mozne je ked mas skill. Do Herrys vraj vyberaju "dobre vyzerajucich" ale tak neviem, lebo on nebol zrovna "modelko", ale sikovny bol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov