Ja som sa tam zaregistroval, aj mi prišlo pár pozvánok na testovania ale nikdy som sa nestihol prihlásiť na testovanie, vždy boli všetky miesta už obsadené.
Keď je tam štátna zákazka, tak sa dá. Inak je to pár eur za pol roka, keď máš šťastie a stihneš sa zahlásiť na test. A veľa testov je takých, že ti zaplatia len nájdené chyby.
Ahojte,
dovoľte, aby sme sa vyjadrili aj my
Skutočne je niekedy ťažké stihnúť prihlásenie sa na test, testerov sú stovky, no skutočne testovať môžu "len" desiatky. Preto občas treba mať rýchle prsty. Momentálne pracujeme na tom, aby sme mali testov omnoho viac a aby ste, tým pádom, mali vy väčšiu šancu testovať. To je náš dlhodobý cieľ.
Tiež odporúčam vyplniť si detailne užívateľský profil na stránke a spraviť aj vstupný test. To sú všetko veci, ktoré vám zvýšia šance, že v budúcnosti budete vybraní na testovanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
dovoľte, aby sme sa vyjadrili aj my
Skutočne je niekedy ťažké stihnúť prihlásenie sa na test, testerov sú stovky, no skutočne testovať môžu "len" desiatky. Preto občas treba mať rýchle prsty. Momentálne pracujeme na tom, aby sme mali testov omnoho viac a aby ste, tým pádom, mali vy väčšiu šancu testovať. To je náš dlhodobý cieľ.
Tiež odporúčam vyplniť si detailne užívateľský profil na stránke a spraviť aj vstupný test. To sú všetko veci, ktoré vám zvýšia šance, že v budúcnosti budete vybraní na testovanie.
Ak vás čokoľvek zaujíma, pokojne sa ozvite
Jana - Testbirds