Dá sa zistiť nejakým spôsobom kto sa ti dostal na FB ?
Ahojte, rada by som sa informovala či nemáte skúsenosti popr. nepoznáte nejakých ľudí ktorí by toto vedeli odhaliť ak sa vám niekto dostane na účet a vy potrebujete zistiť kto. Díkičko za všetky odpovede
@nenay a poslanci prisahaju "Sľubujem na svoju česť a svedomie vernosť Slovenskej republike. Svoje povinnosti budem plniť v záujme jej občanov. Budem dodržiavať ústavu a ostatné zákony a pracovať tak, aby sa uvádzali do života."
Pravdepodobne si sa neodhlasila z verejneho PC. Raz spoluziak nasiel lognuty FB ucet na vystavnom telefone alebo notebooku v obchode. Mu tam popisal take veci ze ten uz si bude davat pozor kde sa prihlasuje XD
Ja som sa raz zabudla odhlásiť v škole. Potom mi tam taká krpaňa popísala také veci (mojim naj kamoškám napísala, že sú pi**, do statusu, že som krava etc.), že neodídem z PC, kým sa neodhlásim.
Mne sa stal zaujímavejší príbeh Bolo to asi 3-4 roky dozadu a v meste na jednej akcií sa na mňa vrhla jedna holka, kočka , strásne nažhavená tak sme si to užili. Nechápal som tomu, keďže tú milú dievčinu som poznal len z videnia. Deň na si pozerám FB a zistím, že niekto predtým mi lajkol jej fotku a napísal nejaký koment k nej. Potom som sa dopátral, že som sa zabudol odhlásiť u kamaráta. takže poučenie znie, že niekedy to môže byť prospešne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Napíš mi do TS tú IPčku