cawte uz to nevydrzim vzdy ked hram sa mi to vypne a potom ze temperature 90D system bios battery aleert ako zabranit prehrievaniu alebo jak to zrusit nebudem kupat ziadne chladiace cipy dikyy
ak by si vymazal bios tak pc viac nepustis a mozes ho vyhodit
btw to ze sa ti pc prehrieva neni biosom...niekde mas problem..bud vela prachu v pc alebo by to chcelo vymenit aj chladiacu pastu ale to by ti musel spravit niekto kto s tym vie robit...
a hej, da sa zrusit bios, staci vylamat z dosky eepromku alebo v pripade novsej dosky smd-cka, na ktorej su bios-y, alebo len vytrhnut baterku z dosky...
povysavaj prach, inak asi jedine nejaky lepsi chladic ( ako mas notebook tak chladiacu podlozku) alebo este skus znizit nastavenia, chyba neni v biose... ked sa ti prehrieva, musis prehrievaniu zabranit...
Som myslel, že šľahnutosť takéhoto stupňa ani neexistuje... (ach)
Však si v pohode vypni high temps alert, potom sa aspoň nebudeš čudovať, že ti bedňa začne (doslovne) horieť, lebo sa ti nechce "kúpať chladiace čipy".
s BIOSom nič nerob prosím ťa, ja som mala podobný problém, že po nejakom čase sa mi počítač pri hran ísám od seba vypol, zober vysávač a štetec a povymetaj to zvnútra, hlavne taký ten ventilátor čo tam uvidíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
btw to ze sa ti pc prehrieva neni biosom...niekde mas problem..bud vela prachu v pc alebo by to chcelo vymenit aj chladiacu pastu ale to by ti musel spravit niekto kto s tym vie robit...
@3
(to je ako keby si nevedel, že vzduch je potrebný aj na dýchanie a chcel by si ho zrušiť lebo hláška)
Však si v pohode vypni high temps alert, potom sa aspoň nebudeš čudovať, že ti bedňa začne (doslovne) horieť, lebo sa ti nechce "kúpať chladiace čipy".
inak @7