Prečo na všetkom možnom čo je odvysielané v TV majú Česi dabing skôr ako Slováci ale Walking Dead VI séria už ide na Joj Plus a Čechom to pôjde až v Októbri! Keby som si to v programe nevšimol že to tam ide pri prepínaní kanálov, tak by ma to tak nežralo
obcas sa to stava no pockaj si na cechov lebo nas dabing je sice na kkt ale ked uz si nam zvyknes tak sa ti bude zdat zas ten cesky divny aj ked bude samozrejme lepsi
Všetky časti som videl v češtine aj na 5 seriu som čakal a pozeral postupne... je to lepšie... ale človek si žela aby to išlo navždy a aby sa niečo dialo a aby nezomreli tie hlavne postavy ktore robia ten serial suprovým... Kiež by to nikdy neskončilo ... Best serial fakt. Žiadny iny serial som zatial nepozeral tak že som videl všetky časti všetky serie... a viem to pozerať každy tyžden v TV pretože to chodieva neskoro v noci a vtedy už som doma... .... A neprestali to vysielať v polovici serialu ako flashforward ... alebo Votrelec čo nema pokračovanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty