rada by som sla dabovat do dajakeho filmu... uz odmalickaa sa venujem recitovaniu a vyhravam mnoho sutazi... neviete pls ako by som sa tam mohla na nejaky casting abo co dostaat??
Ak vymákneš dobrú porotu napr. na Hviezdoslavovom Kubíne, občas tam sedia porotcovia z dabingu, ktorí takouto cestou hľadajú zaujímavé hlasy... Tak skúšaj.
ja ma kamarata dablera a oni to nejak zacali cez rohlas tam maju nejake studio a potom ked tak skus v atelieroch na kolibe tu chodia casto dabovat filmy tak sa mozes ist spytat
akoze ja som vychodila ZUS odbor dramtický.. leen akoze nie je az take potrebne mat na to vysoku skolu aby som hrala v divadle... aj koonzerva staci.... len urcite netreba byt clenom divadla aby sa tam dalo dostat.. musi existovat aj iny sposob....
@ceresnicka23 nadarmo by som sa trepala do blavy a keby som tam nikoho nenasla?
@diduska125 oukey.. este si raz aj zadabujeme spolu
@revolucion tak hadam by som do dabingu nerecitovala... a ked niekto vie fakt dobre recitovat, tak by to malo vyzerat akoby to normalne rozpraval.. cize je to dost porodobne... a vychodila som umelecku skolu tak hadam nieco o tom viem akoby som mala hjovorit....
@matias no ved to ze nemaam... hladam ze kde by som sa mohla prihlasit.. akurat do prveho oddelenia som sa prihlasila.. ale zatial sa tym ludim co sa prihlasili vtedy co ja neozvali... ale asi este nebol kasting....
Ja som napriklad chodil 3 roky do slovenského rozhlasu... pred tým som však musel urobiť talentovky aby ma prijali. Zobrali asi 10 ľudí z 1500. V rádiu bol môj hlas počuť asi 3x v Králikovcoch a to som patril k tým lepším. Niektorí neboli vôbec obsadení. V dnešnej dobe majú rolu "dabérov" zabezpečné deti producentov a režisérov a neviem koho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@vercica presne aj ja mám tento problém
Tak ak prídeš s nejakým riešením, daj pls. vedieť
@ceresnicka23 nadarmo by som sa trepala do blavy a keby som tam nikoho nenasla?
@diduska125 oukey.. este si raz aj zadabujeme spolu
ak ano tak treba cakat ozvu sa...
@matias no ved to ze nemaam... hladam ze kde by som sa mohla prihlasit.. akurat do prveho oddelenia som sa prihlasila.. ale zatial sa tym ludim co sa prihlasili vtedy co ja neozvali... ale asi este nebol kasting....
Ja som napriklad chodil 3 roky do slovenského rozhlasu... pred tým som však musel urobiť talentovky aby ma prijali. Zobrali asi 10 ľudí z 1500. V rádiu bol môj hlas počuť asi 3x v Králikovcoch a to som patril k tým lepším. Niektorí neboli vôbec obsadení. V dnešnej dobe majú rolu "dabérov" zabezpečné deti producentov a režisérov a neviem koho