Čakať môžte naozaj všetko,no v zásade sú tu skoro iba tri možnosti.
Po prvé:To milé stvorenie vám povie že ste pre ňu príliš dobrý,alebo,,nechcemti ublížiť,ale beriem ťa skôr ako kamaráta(podotýkam tak približne po roku)!naozaj si vedia vymislieť,al
@fragile. Prevažne áno,bohužiaľ.No bolo aj párpekných zábleskov,ale len zábeskov.Možno je chyba vo mne,pravdepodobne aj s určitosťou,a práve preto sasnažím s každej takejto situácie niečo prijať,aby som sa dokázalvyvarovať.Ale v skutočnosti mi moje štastie skôr nepraje ako áno.
@otvoreneokno K pravopisu:Žiaľbohu píšem vždy len z hlavy bez prílišného rozmýšlania,čo sa následne odzrkadlí na potvrdení,,Pridaj,,bez dôkladného prečítania.A k veci ekne a úprimne povedané a nemám čo vytknúľ.
@indifferentgirl Prepáč,ale ak si ho mala rada,tak si myslím,že aj keď by si hodinu rozpravala o dôvode rozchodu a nevedela prísť na to správne slovné spojenie,by to bolo lepšie ako táto veta.Potom to znie,ak si to ako vravíš myslela vážne,že chcešvlastne horšiehoako je on.Chápeš?To skôr:Neviem prečo,ale cítim aviem že niesom s tebou tak šťastná ako by som v skutočnosti asi chcela byť.Alebo tak nejako,niesom 6ena
ako tiez sa mi stalo nieco z tohto, bohuzial patri to k zivotu, ak sa vlastne toto spektrum akehosi nelogickeho krypto-zmyslania jedneho ci oneho gender-u da nazvat "zivotom"
skoda, ze nemam stroj ktory mi nahradi nadavky za nejake slusne slova
to, co tu trepes, su totalne kraviny zalozene na tvojom velmi ubohom pozorovovani. Smutne, ze si v zivote narazil iba na dve zeny, a preco sme my tie zle.
Pozri, my chceme mat kamaratov. To nie je nasa vina, ze ty si spolocne chodenie vonku a tvoje snazenie sa brat tak, ze ju tym dostanes a ona sa do teba zamiluje. Tak to preboha nefunguje!
A ta druha..ona ti presne povedala, co chce, co ma rada. Aj to je zle. chapem
aha, nie nechapem! Boze chlapi, ste neschopni a hadzete to na nas
kazdy je nejaky a len musis ist dalej a ked to pride, tak to pride a spoznas nejaku super len pre teba hlavu hore. zivot ide dalej. ............. a neboj. chapem ta. mne sa to tiez stalo. aj teraz. ale nejako uz proste clovek nema silu nieco riesit a zije si svoje rob tak, aby ti bolo dobre. venuj sa zaujmom a ked to pride, tak to pride.
@Vy ste tie najschopnejsie!!AHA!! prepac ospravedlnujem sa sorry!Co sme pre pana jana mi chlapi ze?Vy predsa viete vsetko hlavne to co naozaj chcete!!!
@cocca-colla Cloveku co nevie co je normalne a nenormalne,normalnost a nenormalnost by som sa malsmiat asi ja!Ale bud,smej sa§Prajem prijemnu zabavu!
@acvd43xa7w Vy ste tie najschopnejsie!!AHA!! prepac ospravedlnujem sa sorry!Co sme pre pana jana mi chlapi ze?Vy predsa viete vsetko hlavne to co naozaj chcete!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Keď niekto vie použiť slovo ako "vykľuť" a napíše ho správne, prečo potom nepozná vybrané slová a spoluhlásky, po ktorých sa píše ä?
A k téme.
Muži sú svine.
Ženy sú však sliepky, mrchy, kurvy, šľapky, naivky...
Ale aj tak sme stále všetci ľudia.
PEACE!
Ale tak... "...To milé stvorenie vám povie že ste pre ňu príliš dobrý..."
Párkrát som to povedala, ale myslela som to vážne, pretože to bola pravda, aj keď som ho ľúbila.
@fragile. Prevažne áno,bohužiaľ.No bolo aj párpekných zábleskov,ale len zábeskov.Možno je chyba vo mne,pravdepodobne aj s určitosťou,a práve preto sasnažím s každej takejto situácie niečo prijať,aby som sa dokázalvyvarovať.Ale v skutočnosti mi moje štastie skôr nepraje ako áno.
@otvoreneokno K pravopisu:Žiaľbohu píšem vždy len z hlavy bez prílišného rozmýšlania,čo sa následne odzrkadlí na potvrdení,,Pridaj,,bez dôkladného prečítania.A k veci ekne a úprimne povedané a nemám čo vytknúľ.
@indifferentgirl Prepáč,ale ak si ho mala rada,tak si myslím,že aj keď by si hodinu rozpravala o dôvode rozchodu a nevedela prísť na to správne slovné spojenie,by to bolo lepšie ako táto veta.Potom to znie,ak si to ako vravíš myslela vážne,že chcešvlastne horšiehoako je on.Chápeš?To skôr:Neviem prečo,ale cítim aviem že niesom s tebou tak šťastná ako by som v skutočnosti asi chcela byť.Alebo tak nejako,niesom 6ena
to, co tu trepes, su totalne kraviny zalozene na tvojom velmi ubohom pozorovovani. Smutne, ze si v zivote narazil iba na dve zeny, a preco sme my tie zle.
Pozri, my chceme mat kamaratov. To nie je nasa vina, ze ty si spolocne chodenie vonku a tvoje snazenie sa brat tak, ze ju tym dostanes a ona sa do teba zamiluje. Tak to preboha nefunguje!
A ta druha..ona ti presne povedala, co chce, co ma rada. Aj to je zle. chapem
aha, nie nechapem! Boze chlapi, ste neschopni a hadzete to na nas
@kokosovyorech Asi tebe ked si myslis z toto je koment a nie trapna veta od (neviem)15 rocneho spratka!!!!
@spidy Gratulujem,prajem prijemnu oslavu!!!
@Vy ste tie najschopnejsie!!AHA!! prepac ospravedlnujem sa sorry!Co sme pre pana jana mi chlapi ze?Vy predsa viete vsetko hlavne to co naozaj chcete!!!
@cocca-colla Cloveku co nevie co je normalne a nenormalne,normalnost a nenormalnost by som sa malsmiat asi ja!Ale bud,smej sa§Prajem prijemnu zabavu!
@millieandrea Dakujem
keď ti žena povie, že si na/pre ňu moc dobrý, znamená to že nie si taký akého by chcela.
a človek nemôže za to čo chce