takze v stredu idem s jednou dievcinou po skole von.,bude to nase 3 stretko..spoznali sme sa na pokeci a zistil som ze je to sestrina spoluziacka a vsetko si vravia ...sympatie tam su na oboch stranach...chcel som ju pobozkat uz minule ale proste mi nie
keď ti je to blbé tak ju pobozkaj na vlasy , pohraj sa jej snimi .... choď sňou do nejakeho hlučnejšieho baru a sa bujete museť vyprávať strašne blizko hlavami tak ju tak "neumyselne" poškrabkaj bradou po líci chápeš ako to myslím strašne to zaberá a nepomyslí si že su buzerant ale zasa omnoho viac sa na teba napotá akoby z nej ideš vylízať dušu....
@lawey no, tí dvaja, čo sa ma pokúšali pobozkať o tom rozhodne nevedeli... takže z mojich dvoch bozkovnebozkov mám akurát tak traumu... jeden sa na mňa vrhol asi po ani nie poldňovej známosti a druhý ma tak pritlačil ku kuchynskej linke, že mi skoro chrbticu zlomil
@ohavnost čože? ako najhoršie čo môže chalan urobiť je takto sa lepiť na babu ... to sa jej sprostiví, znehutí a kto ja viem čo.... ale ako hento museli byť iný káry... ja väčšinou pred takými utekám
@ohavnost najhorší sú najebnaý chlapy... ako fakt... kde sa dneska podeli tý charizmatický mládenci so skvelým telom a rovnako dobrou povahou? a nefeťáctvom?
určite predtým nepi proste je to ako birdz , musíš ju pobozkať, lebo je to silnejšie ako Ty zapiť kofolou,lebo keď ju miluješ, nie je čo riešiť. tú silu musíš nájsť v sebe, resp. odvahu.my ti môžeme len popriať veľa šťastia
nenúť sa.. sprav to tak ako cítiš.. možno sám pomôž situácií aby ste boli v pozícií, že sa ten bozk, vnúti sám.. ked budeš od nej stále na 2 metre.. tie dva kroky sú hamblivé.. "priprav" situáciu, aby ste si boli bližšie.. potom to pôjde.. chodte niekam kde sú ľudia.. to bol dobrý tip.. budete si blízko.. pohladenie po ruke.. napravenie vlasov.. ešte bližšie.. a pôjde to.. držím palce..
sadni te si dakam, nahod zamilovany pohlad...posepkaj jej do uska ze dneska je krasna a potom jej daj taku malu pusu na licko a ked si to necha tak pomaly prejdi k jej ustam vela stastia....alebo sa potom obidvaj ozerte namol a hned vas prejde trema
lol teraz som sa zamyslel, ze vsetkych bab, co som v zivote bozkaval, som sa dopredu opytal, ci mozem akoze ono to znie teraz trapne, ale v tej situacii sa na tom nikto nesmial a vsetky privolili. len 1 mi povedala ze nie a tiez sme sa dalej bavili, ziadne strapnenie som nepocitoval. cize chod na to takto suchcarsky, ked uz nevies, kam z konopi
no ja neviem, mne by sa zase nepacilo ísť do hlučného baru, pripadala by som si ako pubertiacka v arche (košičania poznaju)... mne by sa viac pacilo, keby ma zobral chalan do nejakej kaviarne a potom sa prejst po parku (len nie stanicny park s bezdomovcami) s tým, že by prisiel, že mám čosi vo vlasoch a tak ma pobozkal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
co sa bojis ze ti odhryzne jazyk ci co?
konec
nom nom nom
Ked sa budete lucit, nie skor ! Tak proste sa jej pozeraj pekne dlho do oci...
Ked neodvrati zrak tak chod smelo do toho !
Alebo ju osal, raz som tak osalil jednu slecnu
...Sme sa lucili, tak som jej kamaratsky dal pusu na lice privinul si ju k sebe, hned jej dal pusu na druhe lice.
Znova sa jej pozrel do oci (nie dlho ani nie kratko), usmial som sa a stale ju obimajuc som ju pobozkal...
Celkom slusne dlhy bozk a po par sekundach pekne sama prevzala iniciativu, skoro mi jazyk zhltla
Takze sa neboj, v spravnej chvilke naber odvahu a nejako to na nu narafic !
každopádne držím palce