@mielikki dĺžka piesní Until My Funerals Began nie je tým pravým dôvodom. to skôr tým, že som okúsila štyri piesne a všetky mi zneli úplne rovnako. takto svoje postavy nechcem týrať. nechcem ich ešte zabiť
ďakujem už som napísala jednu vetu : " V čase osamelých nocí, dostávali najhlbšie myšlienky pravý význam. Temné a tmavé sa vsiakli do noci a strašili ich vlastníka. "
a dalsich asi 20 piesni od tohto famozneho skladatela
cely album Damnation od Opeth-u : napr -
skladby od opethu su zaujimave tym, ze nie su depresivne, ale skor stavy vyvolavajuce, ktore sa absolutne krasne spajaju do niecoho ako je depka a absolutneho entuziastickeho vytrzenia a vice versa a dokonca aj vzajomne a naraz, teda aspon u mna to ma rozhodne takyto zelany efekt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Len pobolieva netrýzni
tá z chrámov kopa skália
primálo je tu svetlých dní
a ktoré sú
tie pália
Strom bez listu
Kvet bez blizny
a zabuchnuté dvere
Primálo je tu svetlých dní
snáď dožijeme v šere
Ale mám pocit že som v niečo zle napísal keďže som išiel po pamäti
@jin15 u teba škoda niečo naprávať : D
tato instrumentalka
a dalsich asi 20 piesni od tohto famozneho skladatela
cely album Damnation od Opeth-u : napr -
skladby od opethu su zaujimave tym, ze nie su depresivne, ale skor stavy vyvolavajuce, ktore sa absolutne krasne spajaju do niecoho ako je depka a absolutneho entuziastickeho vytrzenia a vice versa a dokonca aj vzajomne a naraz, teda aspon u mna to ma rozhodne takyto zelany efekt
dalej kopu veci od Akira-u Yamaoka-u :
napr -
Ryo Kunihiko :
» www.4shared.com/audio/AAkRQMcM/...
viac sa mi nechce ale podobnej hudby mam velmi vela vela jej je z OSTciek od mansella, jeremy-ho soule-a a i.
ale to asi nie je deptajuca, ale ja som z nej uplnej astonished a docela nakopava muzu
je to užasna pesnička, stači ju precitiť a mam slzy na krajíčku... Milujem ju!
a potom ešte možno niečo od Apocalypticy...
I'm tired of everyone I know,
of everyone I see, on the street
and on TV.
On the other side, on the other side
nobody's waiting for me, on the other side
I hate them all, I hate them all.
I hate myself for hating them,
so I'll drink some more, I love them all
I'll drink even more, I'll hate them even more
than I did before