The console includes an 8 GB (Basic) or 32 GB (Deluxe (NA)/Premium (EU) internal flash memory, expandable via SD memory cards up to 32 GB, only available in Wii Mode, and USB hard disk drives up to 2 TB.
@heatrow Sry ze furt otravujem, ale este posledna vec... Wii U sa zacalo predavat uz 30. novembra 2012, co je pred rokom... PS4 a Xbox One este sa nedaju kupit, cize nevyde zachvilu zasa nove Wii? Myslim to tak, ze kupim Wii U, a o rok vyde zas Wii UO alebo co
@sexywoman nintendo je v určitých veciach dosť popredu a Wii U bolo oboznámené ako project caffe už pri vydaní na trh mladšej generácie Wii ... čiže nie nemusíš báť lebo dosť pochybujem že by spravili tretiu konzolu za takú dobu ... okrem ohláseného handheldu 2DS ....
@sexywoman a nove wii u urcite nevyjde...mozno len nejaka upravena edicia...klasicke wii tu bolo 6 rokov a vysli asi 3 mutacie..3ds je tu uz 2 a pol roka a uz sa chysta 3 mutacia bez 3d...
@heatrow lepsie by som to povedal asi tak ze nintendu ide hlavne o unikatne ovladanie ktore da hracovi uplne iny zazitok z hrania ako ostatne konzoly kde je v podstate stale rovnaky gamepad (cest vynimkam v podobe par hier ktore podporuju aj nieco ine)
@sexywoman to je este daleka buducnost pretoze momentalne mam wii, 3ds, dsi, gba a psp...aktivne hram teraz len na pc a 3ds...mam nakupenych kopec hier a vela z nich som este nehral i ked tych 75% z hier som uz asi dohral...nechcem zatial objednavat wii u lebo by mi tu stalo rovnako ako wii...
@kosmiklove tak dá sa povedať že aj tak nejako to je ak si odmyslíš pohyb telom ( kinect ) a hudobné nástroje tak je to stále jeden gamepad začo nintendo má pomaly na každú hru iný nástavec na remote
@heatrow tak nie ze iny ale proste KAZDA hra sa hra s wiimote kde ide hlavne o pohybove senzory a par tlacitiek + drviva vacsina podporuje nunchuck, potom pro controller, dalej su tam rozne volanty, kusa, pistol, mec, skateboard a neviem co vsetko zaklad je ze pri vsetkom je pohyb minimalne s wiimote...pri kinecte mas niekolko hier ktore to podporuju inak vsetko sa hra s gamepadom
@heatrow mam na wii asi 15 hier a vsetky vyuzivaju iba wiimote samotny alebo s nunchcukom pripadne sa to da nahradit pro controllerom co je podobny ovladac tomu z xboxu vsetky ostatne somariny nemam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Porty a ostatní rozšíření:
Výstup na televizi
Výstup HDMI
Slot na karty SD
Sensor Bar port
WiFi 802.11b/g/n integrovaný bezdrátový modul
USB 2.0 porty (4x)
The console includes an 8 GB (Basic) or 32 GB (Deluxe (NA)/Premium (EU) internal flash memory, expandable via SD memory cards up to 32 GB, only available in Wii Mode, and USB hard disk drives up to 2 TB.
čiže si môžeš aj HDD napojiť do výšky 2TB
Tato bude fungovat? Len sa uistujem...
btw ake hry ta na wii u lakaju? pretoze je dost mozne ze pre teba moc vhodne nebude..
A internet tam je ze?
a preco zlozitejsie? ak mas najradsej hardcore hry tak ti bude wii u zbytocne..
nie..nintendo ide skor cestou zabavy ako cestou najvykonnejsieho harware..a ja chcem wii u hlavne koli zelde, mariovi a pokemonovi
a ako hovorí nintendu ide hlavne o zábavu a pocit z hry a zameraný sú hlavne na určitý bod v hre a nieje to grafika
@sexywoman to je este daleka buducnost pretoze momentalne mam wii, 3ds, dsi, gba a psp...aktivne hram teraz len na pc a 3ds...mam nakupenych kopec hier a vela z nich som este nehral i ked tych 75% z hier som uz asi dohral...nechcem zatial objednavat wii u lebo by mi tu stalo rovnako ako wii...