Dajte si pozor na túto stránku www.sampionat.sk ... zaregistrujete sa, pretoze jedine tak si mozete pozriet tabulky, rozpisy zapasov a zasutazit si... Vo všeobecných podmienkach sa ale píše, že budete musieť do konca roka zaplatiť 50 eur a keď sa rozhodne
Čítam o tom nejaké články a diskusie, treba e-maily ignorovať, zatiaľ nikto nebol pozvaný na súd... oni to ani neplanuju posunut na sud, su to iba vyhrážky, veď niekto bojazlivejší zaplatí... takže pohoda, ignorujem
@muf nee samozrejme ze nie rodicia povedali ze to budu ignorovat....a ja som mala veeeelmi dlhe domace vezenie a veeeelmi dlhu kazen o tom ze sa nemame regisrtovat na cudzien stranky..............rodicia aj nasli nejaku stranku kde si presne ludia o tomto pisali,a ze je lepsie nezaplatit..tam je aj odkaz na stranku kde je zoznam tych podvodnych stranok.................ale ja som ju zabudlaaaa
mam platit alebo nie ? chcem serioznu odpoved fakt lebo neviem ze co ... po registracii som im napisal hend e -mail ze chcem zrusit objednavku a zatial mi dva dni nič neprišlo ... dufam že ani nepride platit nechcem nebudem ! jak ste na tom vy ?
Sorry ze tu tak spamujem ehm este by mohli poriešiť to mazanie prispevkov... ale myslim ze tomu to serveru to celkom prejde lebo pod tlačitkom registrovat maju uvedene toto
dodatok..... lenze maju to uvedene celkmo šikovne oddelim pokadial je realne vidno na stranke
"Pokiaľ požadujete registráciu na propagačné súťaže označte príslušné políčko pri registrácií. Budete automaticky zaradený do zlosovania o najnovší 3D Televízor 152 cm, 3D Notebook ASUS a XBOX 360 vrátane Kinect. Len registrovaní užívatelia budú zaradení do propagačnej súťaže o vecné ceny.
Kliknutím na tlačítko "Registrovať" žiadam prevádzkovateľa stránky www.sampionat.sk o (po tadial) čiže vidieť to ze je tam platene je takmer na prvy pohlad nemozne
sprístupnenie prístupu k databáze plnej hokejových informácií. Aby sa zabránilo zneužitiu a zámernému zadávaniu chybných údajov, bude Vaša IP-Adresa [95.103.7.197] a poskytovateľ internetu [bband-dyn197.95-103-7.t-com.sk] pri použití uložená. Na základe tejto IP adresy je možné identifikovať danú osobu cez Vášho poskytovateľa Internetu. Kliknutím na tlačítko "Registrovať" akceptujete uzatvorenie zmluvy s našou spoločnosťou na dobu 12 mesiacov. Dohodnutá cena za prístup k poskytovaným informáciám, na základe tejto zmluvy činí 49,95 EUR so splatnosťou 12 mesiacov predom, splatenie a prístup podľa Všeobecných obchodných a užívateľských podmienok, všeobecných užívateľských informácií. Prehlasujem týmto, že som spôsobilý /á/ na uzatvorenie tohto právneho vzťahu a súhlasím podľa § 65 zák.č.610/2003 Z.z. a § 4 ods. 6 zákona č. 22/2004 Z.z. v platnom znení, so zasielaním informácií a ponúk komerčnej komunikácie elektronickou poštou. "
hned ako som tuto diskusiu otvorila, avast mi vypisal "zablokovana skodliva stranka" zrejme sem hned niekto hodil link aby nas to tam hned prepojilo,ci?....diky broňaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
pridaj sa k nááám
btw má to tá istá firma.....resp. tí istí ľudia
@hawaitypek ja tiež, ale na niečom inom. tiež oni.
dodatok..... lenze maju to uvedene celkmo šikovne oddelim pokadial je realne vidno na stranke
"Pokiaľ požadujete registráciu na propagačné súťaže označte príslušné políčko pri registrácií. Budete automaticky zaradený do zlosovania o najnovší 3D Televízor 152 cm, 3D Notebook ASUS a XBOX 360 vrátane Kinect. Len registrovaní užívatelia budú zaradení do propagačnej súťaže o vecné ceny.
Kliknutím na tlačítko "Registrovať" žiadam prevádzkovateľa stránky www.sampionat.sk o (po tadial) čiže vidieť to ze je tam platene je takmer na prvy pohlad nemozne
sprístupnenie prístupu k databáze plnej hokejových informácií. Aby sa zabránilo zneužitiu a zámernému zadávaniu chybných údajov, bude Vaša IP-Adresa [95.103.7.197] a poskytovateľ internetu [bband-dyn197.95-103-7.t-com.sk] pri použití uložená. Na základe tejto IP adresy je možné identifikovať danú osobu cez Vášho poskytovateľa Internetu. Kliknutím na tlačítko "Registrovať" akceptujete uzatvorenie zmluvy s našou spoločnosťou na dobu 12 mesiacov. Dohodnutá cena za prístup k poskytovaným informáciám, na základe tejto zmluvy činí 49,95 EUR so splatnosťou 12 mesiacov predom, splatenie a prístup podľa Všeobecných obchodných a užívateľských podmienok, všeobecných užívateľských informácií. Prehlasujem týmto, že som spôsobilý /á/ na uzatvorenie tohto právneho vzťahu a súhlasím podľa § 65 zák.č.610/2003 Z.z. a § 4 ods. 6 zákona č. 22/2004 Z.z. v platnom znení, so zasielaním informácií a ponúk komerčnej komunikácie elektronickou poštou. "