Daju sa pouzivat tablety alebo notebooky na BG v Sucanoch?
Caute.. Som momentalne v devine a kedze som dost casu prezil v Irsku tak pravdepodobne pojdem do Sucian na BG. Teraz na vianoce budem mat Note 10.1 a doma mam aj MacBook 2008. Tak daju sa v Sucanoch pocas hodiny pouzivat tablety/notebooky? diki
a podla mna ntb sa da, ale tablet nie je dobry zdroj na skladovanie informacii.. sak na tom sa pise hrozne.. ja mam sice pero k svojmu tak ako tak mozem, ale neviem ci aj ten tvoj bude mat
ale ked pojdes na anglicke bilingvalne GJH, tak notebook budes moct...aspon na niektorych hodinach aspon ja ho pouzivam na niektorych a ked som mal zlomeny prst, tak somm ho pouzival na vsetkych (lebo na NTB som vedel pisat aj bez dvoch prstov, no perom sa to nedalo...)
@hoperpohroma no diki.. ma pero sak som napisal ze budem mat note 10.1 (tablet s perom) a zislo sa to bez zbytocnych komentov na notebooku by sa mi nechcelo pisat :/ ale sak teraz pojdem na dod tak sa spytam.. ale dik vsetkym co NORMALNE odpovedali
mne pisanie na ntb vyhovuje ale nenosim ho do skoly, mam na to vela dovodov.. tablet nosim ale nepouzivam ho za nahradu zositov, nikdy mi to nejako nebolo treba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a nezmeni sa to ani ked vymenujes kde vsade si bol a co vsetko mas
ale my nie sme sucany
a podla mna ntb sa da, ale tablet nie je dobry zdroj na skladovanie informacii.. sak na tom sa pise hrozne.. ja mam sice pero k svojmu tak ako tak mozem, ale neviem ci aj ten tvoj bude mat
mne pisanie na ntb vyhovuje ale nenosim ho do skoly, mam na to vela dovodov.. tablet nosim ale nepouzivam ho za nahradu zositov, nikdy mi to nejako nebolo treba