Dajú sa vyštudovať dve stredné školy? Ak má niekto s tým skúsenosti tak mi napíšte. A poradte mi.
Viete vyštudovala som jednú strednú školu, bola to ale odborná škola potravinárska, ale mna to vôbec nebavilo a nebaví ma to až doteraz. A kvôli tomu sa nemôžem kde zamestnať. A tak som sa rozhodla, že pôjdem na ďalšiu strednú školu. Oplatilo by sa mi to?
Tiež sa pýtam to isté čo nado mnou, ale dajú sa. Chodím na konzervu a máme tu kopec ľudí, ktorí vyštudovali normálne stredné školy a prišli sa potom zajebávať sem, lebo sa im nechcelo ísť na VŠ
dá sa cez známych poznám človeka čo študoval tuším strojnícku a potom jak ju dokončil išiel na hotelovú akadémiu. Je odo mňa starší asi o 5 rokov tuším teraz niekedy končil. Ale úprimne je to nezmysel ak chceš radšej si urob nejaký kurz alebo choď na vysokú dve stredné ti budú k ničomu.
Da sa to... ja tiez planujem ked ukoncim gympel tak pojdem na vysku sociologiu + psychologia a + konzervatorium , kam nebude problem sa dostat, kedze som vystudoval Zusku
Nie je na tom nic zle vlastne cim viac skol mas tym lepsie pre teba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nie je na tom nic zle vlastne cim viac skol mas tym lepsie pre teba
poznám zopár ľudí a ak sa snažia ide to.
. . . ale nie 2x Bc